ثبت بیستمین باخت در 25 مسابقه لیگ برتر برای هیأت‌ فوتبال قم

تیم فوتسال هیأت‌ فوتبال قم برای بیستمین‌بار در نوزدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور مقابل حریفان خود تن به شکست داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، نماینده بحران‌زده فوتسال قم که فصلی کاملا ضعیف و بد را در نوزدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور تجربه می‌کند، عصر امروز در دیداری از هفته 25 لیگ برتر برابر تیم لبنیات ارژن فارس برای بیستمین بار در این فصل باخت.شاگردان سیدمهدی غیاثی در تیم فوتسال هیأت‌ فوتبال قم که از 24 بازی این فصل تعداد 19 مسابقه را به حریفان لیگ برتری واگذار کرد‌ه‌ بودند و از پنج بازی دیگر دو برد و سه تساوی داشتند، بیستمین باخت‌ خود را این هفته برابر تیم لبنیات ارژن فارس پذیرفتند.حریف فوتسالیست‌های تیم هیأت‌ قم در هفته دوازدهم از دور برگشت نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتسال یعنی تیم لبنیات ارژن فارس که در هفته یازدهم نیم‌فصل نخست این رقابت‌ها در سالن دو هزار نفری شهید حیدریان قم با حساب سه بر یک تیم هیأت‌ قم را شکست داده بود در بازی برگشت با نتیجه چهار بر صفر صاحب برتری شد.با این باخت در جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور تا پایان هفته 25، تیم لبنیات ارژن فارس با هفت برد، سه تساوی، 15 باخت، 58 گل زده، 73 گل خورده، تفاضل گل منفی 15 و 24 امتیاز در مکان دوازدهم جدول 14 تیمی این رقابت‌ها ایستاد.با این نتیجه و با توجه به شکست تیم پارسیان شهر قدس مقابل تیم تاسیسات دریایی تهران، شیرازی‌ها عملا در لیگ برتر ماندگار شدند و نماینده شهر قدس همراه با هیأت‌ فوتبال قم به بازی‌های فصل آینده لیگ دسته اول فوتسال باشگاه‌های کشور سقوط کرد.
در شرایطی که دو تیم از جمع 14 تیم حاضر در لیگ نوزدهم باید به دسته پائین‌تر سقوط کنند، تیم هیأت‌ فوتبال قم نیز که پیش از این با کسب نتایج ضعیف راهی لیگ دسته اول شده بود تنها یک بازی تشریفاتی دیگر در هفته پایانی در قم انجام خواهد دادانتهای پیام/ج/.
فوتبال و فوتسال قم
تیم فوتسال نوجوانان انصار قم
19:21 - 14 دی 1396

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ