فتنه‌های 88 و داعش از توطئه‌های پیچیده علیه ملت ایران بود

نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس گفت:‌ فتنه 88 و فتنه داعش دو فقره از توطئه‌های پیچیده علیه ملت ایران بود که با حضور مؤمنان خنثی شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس استان تهران، سیدحسین نقوی‌حسینی عصر امروز در جمع شماری از مسؤولان و مردم خیرآباد اظهار داشت: کشور ما در دنیا سربلند است و ما عصبانیت از این سربلندی را در چشمان قدرت‌های سلطه‌گر مدعی می‌بینیم.وی تصریح کرد: وقتی در مذاکرات با کشورهای مختلف روبه‌رو می‌شویم، نگاه عزتمندانه به جمهوری اسلامی ایران را حس می‌کنیم و بعضی از آن‌ها به زبان می‌آورند و می‌گویند که ایران کشور بزرگی بوده و ملت ایران نیز ملتی بزرگ است.نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس افزود: یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، شهدای گمنام و بی‌نام قبل از انقلاب اسلامی و افرادی که از قشرهای مختلف در زندان‌های مخوف حکومت دیکتاتور با چکمه‌های خونین پهلوی جان دادند و با اتوی سرخ ‌پوستشان کنده شد تا این انقلاب پیروز شود، را امروز باید گرامی داشت.نقوی‌حسینی اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی که سینه‌های خود را مقابل گلوله‌های طاغوت باز کردند تا انقلاب به پیروزی برسد؛ ازجمله شهدای دهم دی‌ماه 57، شهید مسعود میرزایی، شهید کریمی و شهید شیرازی را گرامی می‌داریم و یاد و خاطره 17 هزار شهید ترور که در فتنه‌هایی که دشمنان این انقلاب ایجاد کردند، به شهادت رسیدند را نیز ارج می‌نهیم.
وی عنوان کرد: در ملاقاتی که با رئیس سنای فرانسه داشتم، گفتم فردی که رئیس‌جمهوری ایران را ترور کرد، در فرانسه چه می‌کند؟ کسی که 72 تن از یاران انقلاب را ترور کرد، در فرانسه چه می‌کند؟ رجوی ملعون که این ‌همه شخصیت‌های ما را ترور کرده، در فرانسه چه می‌کند؟نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس تصریح کرد: جنگ تحمیلی فتنه دیگری از سوی استکبار جهانی علیه ایران بود و هشت سال ملت ما را درگیر یک جنگ ناخواسته کرد و همه دنیا به جنگ ما آمدندنقوی‌حسینی بیان داشت: از بمب‌افکن آمریکایی، t72 روسی، سلاح‌های شیمیایی آلمانی و… همه آمده بودند و فتنه‌های دیگر از تحریم اقتصادی تا فتنه 88 و فتنه‌های دیگر که همه را می‌بینیم.وی افزود: فتنه 88 و فتنه داعش دو فقره از فتنه‌های پیچیده علیه ملت ایران بود؛ در سال 88 همه سلطه‌گران ازجمله مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود دست ‌به ‌دست هم داده بودند تا نظام جمهوری اسلامی را براندازند.نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس افزود: اگر کسی فکر کند که فتنه 88 رقابت انتخاباتی دو نفر بود؛ یا غافل است یا خائن. فتنه 88 برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بود و همه استکبار وارد میدان شده بود.انتهای پیام/ن.
نقوی حسینی
نقوی‌ حسینی
22:21 - 8 دی 1396

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ