مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی رویکرد اصلی فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی/ 19 درصد زوج‌های نابارور مراجعه‌کننده به مرکز درمان ناباروری قفقاز را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی رویکرد اصلی فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی است، گفت: 19 درصد زوج‌های نابارور مراجعه‌کننده به مرکز درمان ناباروری قفقاز را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، صدیف بدری عصر امروز در جریان بازدید از  جهاد دانشگاهی استان اردبیل و جمع جهادگران این واحد اظهار کرد: این نهاد با ظرفیت بالای خود می‌تواند نقش بسزایی در توسعه کشور و استان داشته باشد؛ از این رو لازم است مسؤولان از این ظرفیت برای انجام مأموریت‌های کلان کشوری و استانی استفاده کنند.وی خدمات ارائه شده توسط جهادانشگاهی در سطح کشور و به‌ویژه استان اردبیل را قابل ستایش عنوان کرد و افزود: توسعه این خدمات نیاز به حمایت و مساعدت مسؤولان و نمایندگان استان دارد به همین دلیل تمام تلاش خود را برای پیشبرد اهداف تعیین شده این نهاد در راستای رفع نیازهای استان به کار خواهم بست.نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، جهاد دانشگاهی را مجموعه‌ای کاملا فعال، جوان، علمی و پویا خواند و از زحمات جهادگران جهاد دانشگاهی اردبیل به‌ویژه ریاست این واحد به خاطر ارائه خدمات علمی، پژوهشی، آموزشی، درمانی و فرهنگی تقدیر کرد و ضمن بیان اینکه فضای جهاد دانشگاهی استان اردبیل یک فضای کاملا صمیمی است تصریح کرد: در این فضا می‌توان کارهای خوبی انجام داد و فعالیت‌هایی که امروز در این مجموعه دیدیم مؤید این مطلب است.
وی خدمات ارائه شده در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهادانشگاهی را بسیار ارزنده خواند و گفت: با وجود اینکه این مرکز یکی از مراکز مجهز شمالغرب کشور است و توانسته باری از مشکلات استان را در زمینه درمان نازایی بردارد اما متأسفانه فضای آن پاسخگوی مراجعه‌کنندگان نیست و باید با حمایت استان فضای مناسبی در اختیار این مرکز قرار گیردبدری از تلاش برخی مسؤولان استان برای راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری انتقاد کرد و ادامه داد: با وجود فعالیت مرکز درمان ناباروری قفقاز و لزوم بسترسازی برای ارتقای سطح خدمات آن، متأسفانه شاهد تحرکاتی برای راه‌اندازی مرکز درمان دیگری در اردبیل هستیم که این با اصل حمایت از خصوصی‌سازی مغایرت دارد.وی بر پیگیری اختصاص تسهیلاتی از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی، راه اندازی طرح پایلوت نیمه‌صنعتی نشاسته پلیمری حفاری، اختصاص فضای مناسب برای مرکز درمان ناباروری و طرح ملی توسعه و احیای فندق بومی اردبیل قول مساعد داد.در این دیدار رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل ضمن تقدیر از حضور نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در این نهاد گفت: این واحد تلاش دارد با بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود در جهاد دانشگاهی گامی اساسی در رشد و توسعه استان بردارد که راه‌اندازی مراکز علمی، درمانی و آموزشی در این راستا است.
مهران اوچی اردبیلی از اشتغال بیش از 60 نفر به صورت مستقیم و 70 نفر به‌ صورت غیرمستقیم در جهاد دانشگاهی استان اردبیل خبر داد و گفت: این نهاد با احتساب مراجعه‌کنندگان به مرکز درمان ناباروری و مراکز آموزش تخصصی با جامعه هدف 60 هزار نفری در ارتباط استوی، مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی را رویکرد اصلی فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: مرکز آموزش علمی کاربردی در 9 رشته کاردانی و کارشناسی و چهار مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان اردبیل سعی دارد زمینه کارآموزی و بسترسازی برای اشتغال فراگیران را فراهم کند.رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه تمام خدمات قابل انجام در پژوهشگاه رویان در مرکز درمان ناباروری قفقاز با همان استاندارد و کیفیت و با دانش فنی بومی شده انجام می‌گیرد تشریح کرد: تمام 21 نفر پرسنل و تمام کادر پزشکی این مرکز مجرب و دوره‌دیده پژوهشگاه رویان هستند و میزان موفقیت درمان نیز مطابق استاندارد جهانی است.اوچی اردبیلی، 19 درصد زوج های نابارور مراجعه‌کننده به مرکز درمان ناباروری قفقاز را اتباع خارجی عنوان کرد و ادامه داد: برای ساماندهی آنها از مرز بیله‌سوار و ارائه خدمات هر چه بهتر، باید برنامه‌ریزی مناسبی انجام گیرد.
وی به استقرار 15 واحد فناور با 24 طرح فناورانه در مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: حمایت های لازم از این واحدها برای تبدیل ایده به طرح و تجاری سازی محصولات دانش بنیان انجام می گیرد اوچی اردبیلی از آمادگی جهاد دانشگاهی برای راه‌اندازی خط تولید نشاسته پلیمری از سیب‌زمینی در منطقه ویژه اقتصادی نمین خبر داد و گفت: این طرح در سال گذشته به عنوان طرح کلان ملی استانی تصویب شده است و هم‌اکنون همت و پیگیری مسؤولان و نمایندگان استان را برای جذب اعتبار لازم از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌طلبد.به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بدری، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از مراکز درمان ناباروری قفقاز، علمی کاربردی، رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی و آموزش تخصصی کوتاه‌مدت، دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان و آزمایشگاه ژنتیک بازدید و در جریان فعالیت‌های آنها قرار گرفت.انتهای پیام/ذ.
صدیف بدری
17:59 - 8 آذر 1396

1 بازنشر
12 بازدید



1 پاسخ