دولت اقدامی برای پرداخت بدهی چند صد میلیاردی‌اش به تأمین اجتماعی نکرده است/حقوق 900 هزار تومانی چرخ زندگی کارگر را به سختی می‌چرخاند

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با تأکید بر بدهی چند صد هزار میلیاردی دولت به تأمین اجتماعی، گفت: دولت هیچ‌گونه اقدامی برای پرداخت بدهی خود به تامین اجتماعی نکرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سید حسین رسولی ظهر امروز در نشست خبری در خانه کارگر خراسان رضوی اظهار داشت: از جمله خدماتی که خانه کارگر دارد در حوزه‌های حقوقی، رفاهی، سیاحتی، درمانی، آموزشی و زیارتی است که در حال حاضر خانه کارگر 70 نمایندگی در کشور دارد.وی ادامه داد: در  خراسان رضوی، 220 هزار عضو وجود داشته که با برخورداری بیش از 2 هزار سوئیت زائرسرا در نقاط کشور می‌تواند برای اسکان و خدمات سفر از کارگران پذیرایی کند.دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین عامل نبود امنیت شغلی برای کارگران فشار بانک‌ها و ورشکستگی کارفرمایان است، اضافه کرد: در حال حاضر با وضعیت جامعه حقوق 900 هزار تومانی به سختی چرخ زندگی کارگر را می‌چرخاند.رسولی متذکر شد: بیش از 95 درصد کارگران خراسان رضوی فاقد امنیت شغلی هستند که این آمار جای نگرانی بسیاری دارد.وی بیان کرد: ساعت کاری برای کارگران 48 ساعت در هفته بوده، علاوه بر این، مهم‌ترین مشکل حوزه کارگری ورود کالای قاچاق و کالاهای وارداتی بی‌رویه به داخل کشور است.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه رشد نرخ بیکاری در جامعه افزایش میزان جرم، ناامنی، فساد، اعتیاد و طلاق را به‌ همراه دارد، یادآور شد: یک سوم حقوق کارگران صرف هزینه‌های بیمه‌ای می‌شود و ماهانه بیش از 300 هزار تومان به بیمه تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند، رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دولت ادغام دو بیمه سلامت و تأمین اجتماعی بوده که جامعه کارگری به‌ شدت مخالف این تصمیم استرسولی با تأکید بر بدهی چند صد هزار میلیاردی دولت به تأمین اجتماعی، گفت: دولت هیچ‌گونه اقدامی برای پرداخت بدهی خود به تامین اجتماعی نکرده است.انتهای پیام/ذ.
خانه کارگر
14:26 - 14 اکتبر 2017

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ