جنگ با تروریست‌های تکفیری جلوه‌ای از وحدت شیعه و سنی است

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) گفت: دنیای اسلام در این دهه می‌رود که با وحدت مثال‌زدنی شیعه و سنی به یک همگرایی مناسب در سطح جهان دست یابد که نشانه بارز آن در جنگ با تروریست‌های تکفیری به خوبی دیده شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان کنگان، سردار محمدجعفر اسدی پیش از ظهر امروز در همایش بزرگ یاد یاران در مصلای شهر کنگان اظهار کرد: آمریکا دشمن شماره یک اسلام و نظام دینی ماست و هرگونه اعتماد به این شیطان بزرگ ساده‌لوحی بیش نیست.وی افزود: امام راحل و عظیم‌الشأن و مقام معظم رهبری در حوادث مختلف پس از استقرار انقلاب اسلامی از آمریکا با این صفت شیطان‌گونه نام برده‌اند و به ما آموختند که نباید هرگز به شیطان اعتماد کنیم.مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) تصریح کرد: این نوع شیطنت آمریکایی‌ها، هم‌اکنون و برای نسل کنونی هم کاملاً مشخص شده و همه مشاهده می‌کنند که چگونه متعهد به اجرای یک تعهد بین‌المللی در قالب برجام نیستند و صرفاً به دنبال منافع خود و عهدشکنی در این بخش گام برمی‌دارند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در همه شرایط به تمامی تعهدات بین‌المللی پایبند بوده است.اسدی یادآور شد: ملت ایران با درایت و رهبری حضرت امام راحل (ره) و مقام رهبری توانست سرفصل جدیدی از مقابله با استکبار به سرسپردگی آمریکا را در سطح منطقه و جهان ایجاد کند به گونه‌ای که با درهم‌شکستن هیمنه پوشالی استکبار آنها را به خاک مذلت و بیچارگی کشاند.
وی با تبریک ایام دفاع مقدس عنوان کرد: حفاظت از میراث ماندگار جنگ و دفاع مقدس که به عنوان یک گنجینه‌ای ارزشمند در دفاع از خاک این کشور رقم خورد باید در همه حالات حفظ شود، چراکه این مقاومت و ایستادگی با نثار خون هزاران شهید و ایثارگری رزمندگان اسلام سبب شد سایه جنگ بر سر کشور ما برداشته شودمشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) بیان کرد: اگر می‌خواهیم از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس قدردانی و پاسداشتی برای شهدا برگزار کنیم باید بدانیم که هم شهدا و هم رزمندگان دفاع مقدس از ما خواسته‌اند که از ولایت مطلقه فقیه اطاعت کنیم و تا مدامی که در گفتار و عمل تابع ولایت باشیم به این انقلاب هیچ صدمه‌ای وارد نمی‌شود.وی بیان کرد: نباید فراموش کنیم که اگر امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مانند یک ستاره در جهان می‌درخشد و در شاخص‌های مختلف پیشرفت‌های خیره‌کننده برای کشور ایجاد شده ثمره هشت سال دفاع مقدس است.اسدی ادامه داد: دنیای اسلام در این دهه می‌رود که با وحدت مثال‌زدنی تشییع و تسنن به یک همگرایی مناسب در سطح جهان دست یابد که نشانه بارز آن در جنگ با تروریست‌های تکفیری در کشورهای سوریه و عراق و سایر کشورهای اسلامی به خوبی دیده شد و نتیجه آن پیشروی‌های ارتش و نیروهای مردمی در عراق و سوریه است.انتهای پیام/ی.
شیراز/ سردار اسدی
اسدی
13:46 - 30 شهریور 1396

1 بازنشر
15 بازدید




1 پاسخ