نگاه عادلانه مسؤولان استانی به پروژه‌های عمرانی دیشموک

رئیس شورای اداری دیشموک از نگاه عادلانه مسؤولان استانی به پروژه‌های عمرانی دیشموک خبر داد.
حسن امیریان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دیشموک اظهار کرد: سیاست توازن منطقه‌ای استاندار کهگیلویه و بویراحمد سبب تحولی اساسی در زیرساخت‌های منطقه دیشموک می‌شود.وی در ادامه گفت: در دولت کنونی و به لحاظ سیاست‌های توازن منطقه‌ای و نگرش و نگاه عدالت‌محور استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مناطق کمتر برخوردار سبب شده است که تاکنون برنامه‌هایی راهبردی و آینده‌نگر در منطقه دیشموک اجرایی شود.رئیس شورای اداری دیشموک در ادامه به برخی از اقدامات در این منطقه اشاره کرد و گفت: پروژه کشاورزی هزار هکتاری اسفندان و دلی که رویای حوزه غربی دیشموک بوده است پس از سال‌ها در دولت تدبیر و امید عملیاتی شد.وی گفت: این پروژه در حال احداث است و جزو پروژه‌های افتتاحی در دهه فجر 95 خواهد بود و بدون تردید ثمر نشستن این پروژه‌ها منطقه دیشموک را در آینده به یکی از قطب‌های کشاورزی استان تبدیل خواهد کرد.این مسؤول تصریح کرد: فعال شدن پروژه معدن نیترات لیراب که هم اکنون در حال اجرای عملیات است به زودی فاز اول آن عملیاتی می‌شود و از جمله آرزوی مردم این منطقه است.امیریان گفت: تعامل با نماینده کهگیلویه که علاقه زیادی به پیگیری مشکلات منطقه دیشموک دارد، باعث شده که شرایط پیشرفت کار و پیگیری‌ پروژه‌ها و خدمات‌رسانی در این منطقه با سرعت بیشتری پیش برود.
وی اذعان کرد: در زمینه راه‌های روستایی هم‌اکنون جاده‌های لیراب، مورخانی و امیرآباد فعال بوده و در حال عملیات اجرایی هستند که مهمترین کمک دولت ایجاد بستر لازم و مهیا کردن شرایط برای بنیاد برکت در راستای اجرای پروژه‌های عمرانی توسط این بنیاد در دیشموک است این مسؤول در دیشموک گفت: شاهد احداث دهها پروژه در سطح منطقه خواهیم بود که پروژه‌هایی از قبیل 10 جاده روستایی جهت آسفالت، 8 مدرسه متوسطه اول و دوم، 3 خانه‌ بهداشت در روستاهای بناری، گراب و تنگ‌کوشک و برق‌رسانی در 3 روستای منطقه، احداث 2 کتابخانه، گسترش شبکه آب روستایی و آب شرب شهر دیشموک از جمله پروژه‌هایی هستند که به بنیاد برکت پیشنهاد داده شد.وی گفت: این پروژه‌ها توسط مدیران مرتبط از جمله فرماندار و نظارت نیک‌اقبالی معاون عمرانی استاندار در حال پیگیری است.این مسؤول خاطرنشان کرد: بدون تردید با عملی شدن این طرح‌ها چهره منطقه دیشموک در حوزه زیرساخت‌ها تحول اساسی می‌یابد و مردم این دیار طمع شیرین عدالت‌محوری در جهت همسان‌سازی مناطق استان را خواهند چشید.رئیس شورای اداری دیشموک گفت: حضور گروه‌های جهادی از جمله فجر صادق، محبان‌المهدی، موسسه خیریه اهل البیت موسسه خیریه نیکان و موسسه بنیاد برکت شرایط رونق عمرانی و اقتصادی را در منطقه دیشموک دو چندان خواهد کرد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از اصحاب رسانه مخصوصا خبرگزاری فارس و رسانه ملی که در راستای محرومیت‌زدایی هم‌پا و هم قدم با مسؤولان بوده است متذکر شد: همه ما مسؤولان وظیفه داریم در راستای رفع مشکلات مردم اتحاد داشته باشیمانتهای پیام/82027/ق30.
امیریان
15:13 - 15 دی 1395

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ