بازداشتن افکارعمومی از مطالبه‌گری فتنه جدید است

امام جمعه شهرکرد گفت: همانگونه که عده‌ای سعی داشتند مردم را در فتنه 88 فریب دهند در حال حاضر هم به گونه‌های مختلف از جمله سرگرم کردن و بازداشتن افکار از مطالبه‌گری سعی در ایجاد فتنه جدیدی دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد، ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی اظهار کرد: اهل تقوا می‌کوشد نگاه خود به همه امور، از جمله دنیا را اصلاح کند.نکونام ضمن تقدیر از حضور پرشکوه و گرم مردم در مراسمات 9 دی، خاطرنشان کرد: این حضور گسترده مردم و برگزاری چنین برنامه‌هایی راه فتنه را در آینده خواهد بست و باید مراقب باشیم که فریب نخوریم.نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همانگونه که عده‌ای سعی داشتند مردم را در فتنه 88 فریب دهند در حال حاضر هم به گونه‌های مختلف از جمله سرگرم کردن و بازداشتن افکار از مطالبه‌گری سعی در ایجاد فتنه جدیدی دارند.امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه عده‌ای سعی دارند تمام ناتوانی و ضعف‌های خود را گردن دیگران بیاندازند، بیان کرد: برخی تمام تلاش خود را انجام می‌دهند که دشمن را به بدنه کشور وصل کنند و این‌گونه بگویند و القا کنند که با نشست و گفت‌وگو مشکلات را حل می‌کنند.وی با اشاره به اینکه باید به حق سخن گفته شود، تصریح کرد: هنگامی که برخی به ناحق می‌گویند برجام دستاوردهای زیادی داشته است و اینگونه منکر واقعیت می‌شوند چگونه می‌خواهند در محضر خداوند پاسخگو باشند.
نکونام با انتقاد از اینکه برخی دست مردم را در دست دشمن می‌گذارند و می‌گویند هیچ نگویید، خاطرنشان کرد: 9 دی نشان داد که مردم چقدر بصیرت و آگاهی دارند لذا نباید این بصیرت مردم نادیده گرفته شودرشد مومن در سایه طهارت مال صورت می‌گیردامام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه مومنان باید زکات و خمس مال خود را بدهند بیان کرد: واجبات مال خود را بدهید تا دارایی‌تان پاک باشد زیرا وقتی مال انسان پاک باشد وسیله‌ای می‌شود برای رشد ایمان، و بدانید که رشد مومن در سایه طهارت مال صورت می‌گیرد.وی با اشاره به اینکه مومن وظیفه دارد واجبات اموال را انجام دهد، تصریح کرد: امام مسلمین نیز وظیفه دارد از آن‌ها تشکر کند تا آرامش مومن فراهم شود و بالاتر از تشکر امام و آرامش فردی رضایت الهی است.وی با اشاره به اینکه مسئولین در بهره‌مند کردن دیگران باید تمام تلاش خود را داشته باشند، بیان کرد: خود مسئولین باید کمترین بهره‌مندی را از دنیا داشته باشند زیرا این سبک زندگی پیامبرگونه است.نکونام افزود: بهترین روش برای غرق نشدن در دنیا و لذت‌های دنیوی در پیش گرفتن سبک زندگی پیامبران است زیرا پیامبر به گونه‌ای از دنیا بهره گرفت که گویا دنیا برای او آفریده نشده است و مومنان باید تلاش کنند این روش را در پیش گیرند تا آسیب نبینند.خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به 13 دی ماه سالروز صدور پیام تاریخی امام(ره) به گورباچف، بیان کرد: آن نامه این هشدار را در خود داشت که صدای شکستن استخوان‌های جماهیر شوروی به گوش می‌رسد و بعد از مدت کمی نیز اینگونه شد.
وی با اشاره به محتوای عمیق آن نامه ادامه داد: امام(ره) در آن نامه متذکر شدند که به معاد روی آورید و به خدا ایمان آورید ولی آن‌ها آن روز نفهمیدندانتهای پیام/3339/ج40/.
نکونام
13:47 - 10 دی 1395

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ