تجلیل از مدیران شبکه‌های اجتماعی با رویکرد قرآنی در آذربایجان غربی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: مدیران شبکه‌های اجتماعی با رویکرد قرآنی در آذربایجان غربی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حجت‌الاسلام محمدباقر کریمی صبح امروز در نشست خبری که در ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: مدیران کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال که رویکرد قرآنی دارند در اختتامیه برنامه‌های هفته قرآن و عترت تجلیل می‌شوند.وی با اشاره به اینکه هفته جاری را به عنوان هفته قرآن و عترت در استان نام‌گذاری کرده بودیم و در این راستا یک سری برنامه‌ در زمینه‌های مختلف برگزار شد، ادامه داد: برای نخستین بار در کشور مدیران کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی تجلیل می‌شوند.این مسئول ادامه داد: 26 کانال و شبکه اجتماعی با رویکرد قرآنی برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کرده بودند که تعدادی از آنها به تازگی ایجاد شده‌اند و برخی نیز قبلا وجود داشتند به طوری که در آئین اختتامیه پنج نفر تجلیل می‌شود.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزاری جشنواره آواها و نغمه‌های قرآنی و تجلیل از پنج گروه در این زمینه، جشنواره تیتر برتر و تجلیل از پنج نفر در این عرصه، بخش هنرهای نمایشی اعم از نمایشنامه‌خوانی، اجرای صحنه‌ای و خیابانی و تجلیل از نفر برگزیده را مورد اشاره قرار داد.وی با اشاره به اینکه مدیریت بخش حمایت از پایان‌نامه دانشجویی به دانشکده علوم قرآنی خوی واگذار شده است، بیان داشت: 45 مقاله قرآنی در این زمینه رسیده است که از صاحبان آثار برتر تجلیل به عمل می‌آید.
این مسئول تجلیل از 9 نفر در حوزه شعر و داستان را مورد اشاره قرار داد و ضمن تقدیر از حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان غربی برای ورود به این عرصه، خاطرنشان کرد: از صاحبان سه اثر شعر فارسی، سه شعر ترکی و سه داستان تجلیل می‌شودمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی یکی از چالش‌های مطرح و اساسی در این زمینه را جلب همکاری دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها عنوان و اضافه کرد: امید است که در سال‌های آتی این انسجام و تعامل به صورت خودجوش به وجود آید.انتهای پیام/61002/و30.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
11:09 - 24 آذر 1395

1 بازنشر
17 بازدید




1 پاسخ