زیرساخت‌های ورزشی برای بانوان در کردستان الزامی است

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان گفت: توسعه ورزش همگانی و توجه به زیرساخت‌های ورزشی در استان بسیار ضروری است زیرا در بسیاری موارد شهرستان‌ها با کمبود سالن‌های ورزشی و یا مکان‌هایی مخصوص بانوان مواجه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، لیلا آژیر پیش از ظهر امروز در جلسه سفیران سلامت بانوان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از حضور سفیران سلامت در ادارات، توسعه ورزش در بین بانوان شاغلی است که به نسبت زنان خانه‌دار بیشتر دچار فرسودگی خواهند شد.‌ ‌ ‌ وی خاطر نشان کرد: بانوان شاغل به نسبت بیشتر از بانوان خانه‌دار، استرس و‌ کم‌تحرکی دارند و با توجه به آمارها در معرض خطرات روحی، جسمی و عروقی فزاینده‌تری قرار دارند.به گفته مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان، بحث گسترش ورزش‌های همگانی در محلات برای بانوان خانه‌دار از طریق کانون‌های فرهنگی مساجد در حال اجرا و سامان‌دهی این طرح به عهده آنهاست.‌ ‌ ‌   آژیر افزود: فرسودگی شغلی در میان بانوان شاغل بسیار افزایش یافته و طبق تحقیقات صورت گرفته، جامعه زنان از لحاظ سلامتی و بیماری‌های مزمن در جایگاه خطرناکی قرار داشته و نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق و اساسی در این زمینه است.‌ ‌ ‌ ‌   مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان افزود: زنان روستایی برخلاف گذشته از کم تحرکی و ضعف جسمانی شدیدی برخوردار بوده و نیاز است این موضوع را به صورت جدی بررسی کرد.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ وی در ادامه گفت: افسردگی، استرس، اضطراب و در نهایت خودکشی ناشی از این موارد در بین بانوان رو به رشد است و کمبود نشاط و تحرک از جمله عواملی است که در این بحث حائز اهمیت است.
آژیر تصریح کرد: توسعه ورزش همگانی و توجه به زیرساخت‌های ورزشی در استان بسیار ضروری بوده زیرا در بسیاری موارد شهرستان‌های استان با کمبود سالن‌های ورزشی و یا مکان‌هایی مخصوص بانوان مواجه استآژیر افزود: احداث زیرساخت‌ها وقت گیر بوده و به همین دلیل بیشترین تمرکز ما باید استفاده از پتانسیل ادارات برای توسعه ورزش بانوان شاغل باشد.مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان خاطر نشان کرد: یکی از دستاوردهای مهم در بحث ورزش بانوان اختصاص یک ساعت ورزش در ساعات اداری برای بانوان و همچنین ایجاد شناسنامه سلامت زنان شاغل، کارگاه حرکات اصلاحی و غربالگری از طریق دانشگاه علوم پزشکی است.وی اظهار داشت: اگر در سازمانی تعداد بانوان کم است با مشارکت ادارات همجوار به صورت کمیته مشترک به صورت روزانه یا هفتگی ورزش‌ و مباحث آموزشی را با همدیگر انجام دهند.آژیر به شکاف جنسیتی اشاره و عنوان کرد: چهار ملاکی که در بحث شکاف جنسیتی اهمیت دارد، بهداشت، مشارکت اقتصادی، مشارکت سیاسی و آموزش است و با توجه به این موضوعات در جهان بحث آموزش، گران‌ترین موضوع است.مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به گزارشات ارائه شده از سوی معاون رئیس جمهور، ایران در بین 144 کشور رتبه 139 را در شکاف طبقاتی دارد و این‌موضوع باید با برنامه‌ریزی‌ها و آموزش‌های مناسب با نیاز بانوان به آنها ارائه داد.
آژیر در ادامه افزود: باید بازخورد برنامه‌ها و کارگاه‌ها توسط سفیران سلامت به دفتر امور بانوان استانداری گزارش داده شود تا در ادامه مسیر برنامه‌ها را ارتقاء و در جهت رشد حرکت کردمدیرکل امور بانوان استانداری کردستان در پایان به بیماری ایدز اشاره کرد و افزود: یکی از شایع‌ترین راه‌های انتقال بیماری ایدز رابطه جنسی است که همواره در حال افزایش بوده و باید بدانیم هیچکس در امان نیست و تنها راه کمک به خود و دیگران خودمراقبتی است.انتهای پیام/79025/خ30.
لیلا آژیر
13:39 - 15 آذر 1395

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ