خراسان شمالی در سرمایه‌گذاری کشاورزی هنوز ابتدای راه است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان شمالی گفت: این استان در حوزه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در ابتدای راه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، محمود دلپسند عصر امروز در نشست با شماری از کارکنان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان داشت: در حوزه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان خراسان شمالی باوجود همه تلاش‌ها و اقدامات اما به‌واسطه اهمیت این بخش هنوز در ابتدای راه هستیم.وی با اشاره به لزوم حمایت و پشتیبانی از بهره‌برداران بخش کشاورزی  اظهار کرد: در این راستا ما شاهد شکل‌گیری صندوق توسعه بخش کشاورزی در استان بوده و امروز همه شهرستان‌های استان از این ظرفیت بهره‌مند هستند.معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی تاکید کرد: البته این را هم باید دانست تا زمانی که دولت میدان‌داری نکرده و پای میدان نیاید شاید مردم هم ازاین‌گونه برنامه‌ها استقبال نکنند.وی تأکید کرد: توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی زاینده بوده و اگر بخواهیم یک سرمایه‌گذاری با اولویت را در استان قائل شویم به‌طور حتم بخش کشاورزی از مستعدترین بخش‌ها است.دلپسند با اشاره به اهتمام معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی به صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی استان هم تصریح کرد: در این راستا یک میلیارد و 100 میلیون تومان برای حمایت از صندوق‌های شهرستانی اعتبار گذاشتیم تا این صندوق‌ها بیش‌ازپیش در استان تقویت شوند.وی اظهار کرد: بهره‌برداران بخش کشاورزی از این صندوق‌ها هم حمایت‌های خوبی داشته‌اند که باید تبریک گفت و لازم است تا از این فرصت ارزشمند برای توسعه و تقویت بخش کشاورزی استفاده کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی گفت: امیدواریم با وعده‌هایی هم که مسؤولان شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی برای استان داده‌اند اتفاقات خوبی برای کشاورزی استان رقم بخوردوی گفت: استان خراسان شمالی باوجود توان بالا اما سرمایه‌گذاری کمتری در بخش کشاورزی انجام‌ شده است.معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان را مورد تأکید قرار داد.دلپسند بیان کرد: خراسان شمالی  در حوزه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در ابتدای راه است و باید در این زمینه تلاش بیشتری شود.به گزارش فارس؛ بیش از 80 هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی استان خراسان شمالی فعالیت دارند.انتهای پیام/63002/ذ30.
استانداری
18:54 - 15 آبان 1395

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ