تمدید زمان ارائه آثار به جشنواره ابوذر/ اتمام تهیه فیلم شهید خبرنگار خراسان شمالی

مسؤول سازمان بسیج رسانه استان خراسان شمالی از تمدید زمان ارائه آثار به جشنواره ابوذر خبر داد و گفت: زمان ارائه آثار به جشنواره ابوذر تا 25 آبان‌ماه تمدید شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، محسن زاهد احمدی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولین فراخوان جشنواره رسانه‌ای ابوذر اوایل مهرماه امسال با رویکرد  تولید محتوا در موضوعات مختلف کلید خورد.وی افزود: این جشنواره در پنج محور مختلف از جمله امربه‌معروف و نهی از منکر،سبک زندگی اسلامی و اقتصاد مقاومتی  برگزار می‌شود و بخش ویژه ایثار و شهادت هم در این جشنواره پیش‌بینی‌شده است.مسوول سازمان بسیج رسانه استان خراسان شمالی اضافه کرد: عموم اعضای سازمان بسیج رسانه استان می‌توانند آثار خود را درزمینهٔ های خبر، تیتر، گزارش، مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند که خوشبختانه تاکنون استقبال خوبی از این رویداد انجام‌شده است.وی ادامه داد: آثار برتر این جشنواره به مسابقه کشوری ابوذر کشوری راه‌یافته و در آنجا در کنار آثار سایر استان‌ها داوری و نتیجه دی‌ماه اعلام خواهد شد.زاهد احمدی تصریح کرد: همچنین در استان خراسان شمالی در مراسمی که ماه آینده برگزار خواهد شد از صاحبان اثر برتر جشنواره ابوذر در استان تجلیل خواهد شد.وی در ادامه از حضور فعالانه رسانه‌های استان برای پوشش اخبار کنگره ملی سرداران و سه هزار شهید استان تقدیر کرد و گفت: در این روزها شاهد انعکاس اخبار زیادی از سوی رسانه‌های استان  در خصوص این کنگره ملی بودیم.
مسوول سازمان بسیج رسانه استان خراسان شمالی  با برشمردن برخی اقدامات انجام‌شده توسط این سازمان طی امسال اظهار کرد: برگزاری کنگره شهید رسانه  استان و همچنین رونمایی از شهید رسانه و شهدای مدافع حرم ازجمله فعالیت‌های انجام‌شده این سازمان استوی افزود: همچنین طرح ضیافت اندیشه و ختم قرآن و نشست‌های بصیرتی و آموزشی را برای اعضای این سازمان برگزار کردیم.زاهد احمدی برگزاری مسابقات ورزشی ازجمله تیراندازی را از فعالیت‌های سازمان بسیج رسانه استان خراسان شمالی   در این مدت برشمرد و افزود: طرح سلامت اصحاب رسانه را داشته که امیدواریم با همکاری رسانه‌ها و ارائه لیست سریع‌تر اجرایی شود.وی همچنین از آماده بودن فیلم مستند شهید خبرنگار استان خبر داد و گفت: این فیلم به‌زودی برای اعضای این سازمان نمایش داده خواهد شد و امیدواریم در تلویزیون هم پخش شود.مسؤول سازمان بسیج رسانه استان خراسان شمالی تهیه کتاب شهید رسانه استان را هم مورداشاره قرارداد و بیان داشت: این اثر در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد.انتهای پیام/63002/ذ30.
جشنواره رسانه ای ابوذر زنجان
17:28 - 11 آبان 1395

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ