مرگ بر آمریکا یک شعار ملی است

امام جمعه موقت کرمان به 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اشاره کرد و گفت: شعار مرگ بر آمریکا در نظام جمهوری اسلامی توسط مردم صرفاً سیاسی نیست و بر گرفته از مکتب دینی و یک شعار ملی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام محمد قاسمی‌زاده ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمان با تشریح وظایف مردم و مسؤولان در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: عدم استفاده از کالاهای خارجی به ویژه کالای قاچاق، تجهیز هر فرد به یک حرفه و تخصص، رونق‌بخشی به کار، تولید و افزایش کیفیت تولید، راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک و متوسط و مصرف درست و به جا از جمله وظایف مردم و مسؤولان در اجرای اقتصاد مقاومتی است.وی افزود: عرصه حضور مردم در اقتصاد در بخش‌های مختلف و به واسطه برنامه‌های گوناگون معلوم است، وجود کارکنان و کارگران به عنوان نیروی مولد، وارد شدن پول مردم به بازار و سرمایه‌گذاری، مصرف کالاهای ایرانی و دانش مردم و فناوری نمونه‌ای از نمونه‌ای از حضور مردم و نقش آنان در اقتصاد است.قاسمی‌زاده گفت: پایه اول اقتصاد مقاومتی مردم هستند و وقتی می‌گوییم، اقتصاد هدفدار یعنی همه مردم مثل حلقه‌ها به هم متصل می‌شوند و نیاز همدیگر را برطرف می‌کنند.امام جمعه موقت کرمان خاطرنشان کرد: امیرالمؤمنان حضرت علی (ع) می‌فرمایند «اقتصادی از نظر اسلام و شریعت ارزش دارد که هدف‌دار باشد».وی با بیان اینکه زندگی امیرمومنان حضرت علی (ع) خود نمونه‌ای از اجرای اقتصاد مقاومتی و مثالی برای نحوه شکوفایی و رشد اقتصاد است، ابراز داشت: تولید و کار نیاز به تشویق دارد و باید نیازهای خود را تأمین کنیم.قاسمی‌زاده تاکید کرد: هر فردی باید نسبت به نیازهای خود خودکفا شود و این در فرمایشات، بیانات و زندگی امیرالمؤمنان به خوبی نشان داده شده است.
وی از بسیج دانش‌آموزی به عنوان نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس و نظام جمهوری اسلامی ایران نام برد و ادامه داد: وجود چنین عناصر ارزشمند، مخلص و با ایمانی در مجموعه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی و در بین آنان بسیار ارزشمند استقاسمی‌زاده ادامه داد: فراهم کردن بستر برای اینکه شهید فهمیده‌ها را بیشتر کنیم بر عهده بسیج دانش‌آموزی است و برای همین بسیج دانش‌آموزی در بدنه آموزش و پرورش چنین رسالتی را بر عهده دارند.وی به هفته پدافند غیرعامل اشاره کرد و ابراز داشت: مردم باید توجه کنند که دشمنی دشمن تمام نشده و روش‌های آن تغییر کرده است و هیچ وقت نباید از مکر دشمن دور باشیم و دشمن درصدد مأیوس کردن ما است و می‌خواهند ما را در مقابله همدیگر قرار دهند.امام جمعه موقت کرمان به 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اشاره و تصریح کرد: شعار مرگ بر آمریکا در نظام جمهوری اسلامی توسط مردم صرفاً سیاسی نیست و برگرفته از مکتب دینی اسلام است و شعار مرگ بر آمریکا به یک فرهنگ ملی تبدیل شده است.قاسمی‌زاده ادامه داد: در میان کشورهای سلطه‌گر دنیا، آمریکا حرف اول را می‌زند و بر همین اساس امام (ره) از آمریکا به عنوان شیطان بزرگ نام بردند.وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار رئیس جمهور ونزوئلا با ایشان اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند «باید در مقابله با ایالات متحده آمریکا ایستاد و مقاومت عاقلانه کرد و سیاست‌ها آمریکا در 15 سال گذشته با شکست مواجه شده است».
قاسمی‌زاده عنوان کرد: آمریکایی‌ها خود اعلام کردند که جنگ نظامی صرفه‌پذیر نیست و باید از راه‌های دیگر وارد شدامام جمعه موقت کرمان متذکر شد: عربستان برای نخستین بار در تاریخ حکومت‌های آل سعود وام گرفته است تا خود را از شکست نجات دهد.قاسمی‌زاده همچنین به برنامه نفوذ دشمن اشاره کرد و تغییر باورها، تغییر آرمان‌ها، تغییر نگاه‌ها و تغییر سبک زندگی را از برنامه‌های دشمن برای نفوذ نام برد.امام جمعه موقت کرمان عنوان کرد: ما در مقابل نفوذگران وظیفه‌ای داریم و باید در مقابل نفوذ و نفوذگران هوشیار باشیم، روشنگری و تبیین عقاید وظیفه ما است و گاهی شعار و حرکت و فکر ما ممکن است ما را در جبهه نفوذگران قرار دهد.انتهای پیام/2446/ک40/.
مدیرکل اوقاف کرمان
13:47 - 7 آبان 1395

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ