کشف 70 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در دماوند + تصاویر

مسؤول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت دماوند از کشف 70 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در دماوند خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، عصر امروز گشت مشترک نظارتی با محوریت شبکه بهداشت و درمان، بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و همچنین نماینده فرماندار برگزار شد.این گشت با هدف مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بازار مناطق گیلاوند و رودهن در شهرستان دماوند برگزار شد.علی یزدان‌پرست در حاشیه این گشت مشترک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران اظهار کرد: این بازدید در راستای اجرای طرح ملی مقابله با عرضه قاچاق لوازم‌خانگی، تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق از ابتدای مهرماه سال جاری برگزار شد.وی در خصوص اقلام کشف‌شده در این بازرسی‌ها در بخش لوازم‌خانگی تصریح کرد: در این بازدید در بخش لوازم‌خانگی هیچ‌گونه تخلفی که دال بر کالای قاچاق باشد، مشاهده نشد.مسؤول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند افزود: این بازدید در بخش لوازم آرایشی و بهداشتی منجر به کشف تعداد 70 قلم انواع محصولات آرایشی و بهداشتی اعم از کرم پودر، ماسک صورت، انواع ریمل، رژ لب، شامپو، ماسک مو، پنکیک، سایه چشم و صابون شد.یزدان‌پرست افزود: کالاهای فوق جهت تعیین و تکلیف قانونی به شبکه بهداشت شهرستان دماوند منتقل شد.وی اضافه کرد: در این بازدید 11 واحد صنفی که تخلفاتی از قبیل گران‌فروشی، صادر نکردن صورتحساب، درج نکردن قیمت، نصب نکردن نرخ‌نامه، تداخل صنفی و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی را داشتند، پرونده تخلفاتی برای آنها تشکیل شد.
مسؤول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند تصریح کرد: در نهایت بازدیدی که از سوی بازرسی و نظارت این اداره با حضور رئیس اتحادیه قصابان شهرستان دماوند از کشتارگاه‌های دماوند و رودهن برگزار شد، نکاتی را که لازم بود از ابتدای مهرماه سال جاری در مکان‌های کشتارگاهی ‌انجام شود، ابلاغ شدیزدان‌پرست در خصوص مواردی که باید در مکان‌های کشتارگاهی ‌انجام شود، گفت: اخذ مجوز یا معرفی‌نامه جهت عوامل کشتار و همچنین نصب برچسب مشخص‌کننده نوع دام (گوسفند نر، ماده، گاو نر، ماده، میش، بز) از عوامل بیان‌شده بود که به کشتارگاه‌ها ابلاغ شد.انتهای پیام/67028/ن30/.
بازرسی دماوند
18:49 - 6 آبان 1395

1 بازنشر
9 بازدید




1 پاسخ