پرداخت تسهیلات به 465 واحد تولیدی مازندران

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران گفت: 465 واحد تولیدی استان از تسهیلات مختلف ستاد تسهیل و رونق تولید به ارزش 2 هزار میلیارد ریال بهره‌مند شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، حسن خیریان‌پور یکشنبه شب در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شرق مازندران در فرمانداری نکا اظهار کرد: مازندران در بخش صنعت و کشاورزی رتبه نخست کشور را دارد که باید این رتبه با فاصله از استان‌های دیگر حفظ شود. وی با اشاره به تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی مازندران، افزود: 465 واحد تولیدی از تسهیلات مختلف ستاد تسهیل و رونق تولید به ارزش 2 هزار میلیارد ریال بهره‌مند شدند که 338 طرح مربوط به حوزه کشاورزی و 127 طرح مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت بوده است.معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران در رابطه با تسهیلات پرداخت شده در شرق مازندران، اضافه کرد: براساس جلسات مختلف برگزار شده و برنامه‌ریزی‌های متعدد 12 واحد تولیدی در بهشهر، نکا و گلوگاه به ارزش حدود 150 میلیارد ریال از تسهیلات مختلف بخش کشاورزی و صنعت برخوردار شدند که 5 فقره در شهرستان بهشهر، 6 فقره در نکا و یک فقره در گلوگاه بوده است.خیریان‌پور همچنین در ادامه خواستار مساعدت بانک‌های مختلف عامل و دستگاه‌های اجرایی مسؤول برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی شد و گفت: همه مسؤولان و بانک‌ها با مراقبت کامل برای این مسأله وارد شوند و از انحرافات احتمالی جلوگیری کنند.وی افزود: باید کنترل دقیق بر وام‌ها و تسهیلات پرداختی انجام شود تا این وام‌ها در جا و مکان خود هزینه شوند و از هدر رفت سرمایه‌ها جلوگیری شود تا شاهد رونق و رشد اقتصادی در جامعه، افزایش اشتغال و کاهش بیکاری باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران با بیان اینکه رونق تولید یکی از محورهای اساسی اقتصاد مقاومتی است که همه بانک‌ها و مسؤولان برای برون‌رفت واحدهای تولیدی از مشکلات باید وارد کار شوند و عملیاتی کار کنند، ادامه داد: توسعه اشتغال و کاهش بیکاری مهم‌ترین دغدغه است که باید توجه شوداین مسؤول افزود: با جدیت برنامه‌ها و تسهیلات پرداختی بانک‌ها کنترل می‌شود که تا آخرین روز هفته گذشته، بانک‌ها با جدیت پای کار بوده‌اند و پرداختی‌ها با سرعت در حال انجام بوده است و همچنان هم ادامه دارد و برای فعال‌سازی واحدهای تولیدی تلاش می‌شود.وی ادامه داد: هدف ما ایجاد اشتغال است و به آمار و رتبه نباید اکتفا کنیم بلکه باید تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال حتی اگر اشتغال‌زایی برای یک نفر باشد انجام دهیم و در رونق تولید و کسب و کار تلاش کنیم.خیریان‌پور با تأکید بر برگزاری منظم جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، گفت: مهم‌ترین هدف ما در برگزاری این جلسات ایجاد اشتغال است تا با بررسی مشکلات و معضلات واحدهای تولیدی و تلاش برای رفع آن، زمینه کاهش مشکلات واحدهای تولیدی استان فراهم شود که باید این جلسات مستمر، بدون وقفه ادامه یابد.
*بانک‌ها برای رفع مشکل واحدهای تولیدی پای کار باشندرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران هم در سخنانی افزود: بانک‌ها برای رفع مشکل واحدهای تولیدی پای کار باشند و با تعامل ایجاد شده برای افرادی که در بهینه‌یاب ثبت‌نام کرده و به بانک معرفی شده‌اند، تسهیلات مورد نیاز را در موعد مقرر پرداخت کنندعبدالله مهاجر گفت: همه واحدهای تولیدی و مسؤولان مربوطه در این کار باید پای کار باشند و حق و حقوق خود را دریافت کنند و به نوعی با کمک و تسهیل در کار، مشکلات را برطرف کنیم و بانک‌های عامل سایت‌های خود را باز گذاشته و در ارائه تسهیلات، همکاری بیشتری انجام شود.انتهای پیام/86002/ن40/.
ستاد تسهیل نکا
00:50 - 19 مهر 1395

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ