حجتالاسلام رضوی: نام شهید همدانی در تاریخ ماندگار است/ماجرای قبری که نشان داده شد
عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه گفت: هرگز با گذشت زمان شکوه، جلال و عظمت سردار همدانی در تاریخ گم نخواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدجلال رضوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان ضمن گرامیداشت یاد سرلشکر همدانی اظهار کرد: هرگز با گذشت زمان شکوه، جلال و عظمت سردار همدانی در تاریخ گم نخواهد شد.وی با بیان اینکه سردار همدانی تربیت شده و پرورشیافته مکتب جهاد امام خمینی(ره) است، افزود: او الگوی تمامعیار یک انقلابی بود که عمر خود را برای دفاع از کیان اسلام وقف کرد و عقیده و پاکی سرشت خود را تا آخرین لحظه شهادت حفظ کرد.عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه اضافه کرد: سردار همدانی با کار، تلاش و برنامهریزی موفقیتهایی را کسب کرد که آخرین مرحله آن وصول به خیل کاروان عظیم شهادت بود.وی عنوان کرد: سردار همدانی به عنوان حبیب سپاه اسلام، سردار رشید دفاع مقدس، مبارز خستگیناپذیر و پیشوای مدافعان حرم توانست مدال افتخار را از لسان مبارک ولایت دریافت کند.رضوی با بیان اینکه اخلاق حسنه سردار همدانی افراد را به سوی خود جذب میکرد، تبیین کرد: از آن جا که ایشان سرباز وارستهای بود، وارستگان افتخار میکردند که برای اجرای اهداف ولایت او را به فرماندهی بپذیرند.وی با تأکید بر اینکه این شهید والامقام به مسجد و نماز اول وقت اهتمام داشت، یادآور شد: او مکتب سیدالشهدا(ع) را مکتب اثربخش و ماندگار برای کمال انسان میدانست و به همین دلیل برای زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا خود شخصاً ورود میکرد.
*سردار همدانی با پایداری از سنگر اسلام دفاع کردعضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه با بیان اینکه ایشان با درایت، مدیریت و برنامهریزی در ساماندهی سپاه اسلام، فرماندهای همیشه پیروز بود، بیان کرد: او با پایداری و مقاومت از سنگر اسلام دفاع کردوی به وقف زندگی سردار در دفاع از انقلاب پرداخت و گفت: این شهید بزرگوار در وصیتنامه خود نیز تأکید کرد، از انقلاب طلبکار نباشید، چراکه همه ما به انقلاب بدهکار هستیم.رضوی متذکر شد: حبیب سپاه، پشتیبانی از ولایت فقیه و حمایت از اهداف رهبری را نه فقط در مقال و گفتار که در عمل نشان داد که شهادت در این راه اثبات این حقیقت بود.وی، برگزاری سالگرد شهادت سرلشگر همدانی در ایران اسلامی آن هم به صورت خودجوش را از آثار ماندگار فرهنگ شهادت در ایران اسلامی دانست و توضیح داد: شهید همدانی مقلد امام خمینی(ره)، شاگرد رهبری و پیشاهنگ جبهه ناب اسلام است.*شهید همدانی اهل درایت و مدیریت بودعضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه با بیان اینکه همدان به خود میبالد که چنین مجاهد رشیدی را تربیت و تحویل جامعه دینی داد، تشریح کرد: شهید همدانی اهل درایت، مدیریت و در عین حال مخلص و فداکار برای امت، انقلاب و جمهوری اسلامی بود.وی با بیان اینکه هرگز سیمای نورانی این شهید والامقام از ذهن انقلاب اسلامی محو نخواهد شد، افزود: امروز نسل آینده دریافته که مزار شهید همدانی و شهدای اسلام، سرمایه معنوی و اثربخش برای بشریت است.
رضوی، ملتی که شهادت دارد را شکستناپذیر دانست و گفت: به زودی انتقام خون این سردار مظلوم و دیگر فرزندان جبهه مقاومت را از آمریکا، رژیم صهیونیستی و اعراب مرتجع مزدور خواهیم گرفتوی با تأکید بر اینکه حیفا هرگز در امان نخواهد ماند، گفت: رژیم آلسعود هم که مجری برنامه صهیونیستها و کفر جهانی است، آسایش و آرامش نخواهند دید.عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه اضافه کرد: دشمنان بدانند خون شهیدان، سرمایه بزرگی برای پایداری بر اهداف عالیه اسلام است.* سردار چه مهمان بود و چه میزبان؛ امر به نماز جماعت میکردوی در ادامه سخنان خود به بخشی از خاطرات خود با شهید همدانی اشاره کرد و افزود: ایشان چه مهمان بود و چه میزبان؛ موقع نماز امر به نماز جماعت میکرد؛ روزانه قرآن مطالعه میکرد و تأکید بر لقمه حلال و پرهیز از لقمه حرام داشت.رضوی، رعایت موازین شرعی و حدود و ثغور الهی را جزو اعمال لاینفک ایشان دانست و بیان کرد: دید و بازدید از خانواده شهدا، سیره عملی شهید همدانی بود.وی، خواندن صحیفه نور و بازخوانی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سخنرانیها، میزگردها، اتاق فکرها و جلسات متعدد را از برنامههای اصلی شهید همدانی عنوان کرد.عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه با بیان اینکه شهید همدانی معنویت را در کنار علم و دانش نظامی دو قدرت برای رسیدن به اهداف الهی میدانست، گفت: ایشان در این راه اهتمام ویژه داشت.
وی خاطرنشان کرد: او همیشه در جبهه با لباس خاکی و چفیه میگشت؛ تا او را نمیشناختند هرگز قیافه، مرام و نام فرمانده لو نمیرفت*سردار؛ خاکی بود و متواضعرضوی یادآور شد: پس از حضور در سنگرها و بازدید از خط مقدم و آمد و شد شهید همدانی، تازه رزمندگان متوجه میشدند که چه کسی به سنگر آنها سر زده و چه شخصیتی از خط مقدم بازدید کرده است؟!وی به رفتار شهید همدانی با خانواده نیز اشاره کرد و افزود: او برای فرزندان احترام خاصی قائل بود و مشورت را همواره به عنوان یک راهبرد اقتباس شده از زندگی اسلامی مد نظر داشت.عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه با بیان اینکه شهید فرزندان خود را سفارش به نماز اول وقت میکرد، گفت: ایشان همواره تأکید داشت که فرزندانش مرز حلال و حرام را بشناسند و در مسیر اهداف بلند بکوشند.*دیدگان اشکبار آیتالله نوری همدانی از شهادت سرداروی با اشاره به مطلب دیگری گفت: یادم هست وقتى خبر شهادت ایشان را به آیتالله نورى همدانى دادم، چشمشان پر از اشک شد و فرمودند: نبود ایشان، فقدان عظیمى است.رضوی با بیان اینکه آیتالله نوری همدانی شخصاً مراسمى را در یادبود ایشان برگزار کردند و خود در کنار درب به عنوان صاحب عزا حضور یافتند، افزود: تعداد قابل توجهى از علماو فضلاى قم در این مراسم شرکت کرده بودند.
وی با اشاره به خاطره دیگری گفت: بعد از رحلت آیتالله موسوى همدانى، من مأمور شدم که ایشان را در داخل قبر بگذارم، شهید همدانى عهدهدار انتقال پیکر از بیمارستان خاتمالأنبیاء به قم و از آنجا به همدان بود*خودت مرا داخل قبر بگذار!عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه با بیان اینکه من و حجتالاسلام سلیمانى داخل قبر بودیم، ایشان تلقین را مىخواند و من هم دیگر امور شرعى را انجام میدادم، گفت: شهید همدانى وقتى دید من تربت سیدالشهدا(ع) را در دهان آیتالله موسوی گذاشتم، بعد از پایان مراسم رو به من کرد و گفت «آقا سید! خودت من را داخل قبر بگذار»!وی با بیان اینکه ایشان حتى محل قبر را هم نشانم داد، به طوری که من و حاجآقا سلیمانى منقلب شدیم، گفت: هشت سال بعد شبى که مىخواستند ایشان را به خاک بسپارند، خانواده شهید دنبال من بودند تا من شهید را داخل قبر بگذارم!انتهای پیام/89003/ذ40.
00:05 - 13 مهر 1395