حرکت اصلاحی دانش‌آموزان در دستور کار است/ مشارکت 30 درصد دانش‌آموزان در المپیادهای درون مدرسه‌ای

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش اردبیل گفت: حرکت اصلاحی در دانش‌آموزان از سیاست کاری وزارت آموزش و پرورش است تا دانش‌آموزان مشکل جسمی و ستون فقرات نداشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علیرضا گلشن پیش از ظهر امروز در نشست مسؤولان حوزه ورزش و تربیت‌بدنی نواحی و مناطق آموزش و پرورش اردبیل اظهار کرد: 30 درصد مدارس و دانش‌آموزان استان اردبیل با همراهی اولیای خود در طرح المپیاد درون مدرسه‌ای مشارکت کردند تا در رشته‌های مختلف بتوانند این المپیاد را برگزار کنند.وی با بیان اینکه از 26 مهرماه همزمان با هفته تربیت بدنی تا 2 آبان ماه سعی بر این است تا المپیاد‌های درون مدرسه‌ای اجرایی و عملیاتی شود، تصریح کرد: ما با توجه به شرایط و امکانات و بضاعت تجهیزاتی مدارس سعی داریم تا به صورت برگزیده این المپیاد را برگزار کنیم ولی امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم 100 درصد دانش‌آموزان را تحت پوشش اجرای این طرح مهم در مسیر ارتقای نشاط و سلامتی دانش‌اموزان کنیم.معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش اردبیل گفت: حرکت اصلاحی در دانش‌آموزان از سیاست کاری وزارت آموزش و پرورش است تا دانش‌آموزان مشکل جسمی و ستون فقرات نداشته باشند.گلشن فعال بودن کانون‌های ورزشی را در کنار هیأت‌های ورزشی دانش‌آموزی یادآور شد و گفت: از امسال شاهد فعالیت هیأت ورزش دانش‌آموزی هستیم که قطعاً به مطلوب برگزار شدن این المپیاد کمک خواهد کرد.وی از کسب 32 مدال در رشته‌های ژیمناستیک، دومیدانی و فوتسال در مسابقات ملی به همت دانش‌آموزان استان اردبیل اشاره کرد و گفت: دختران دانش‌آموز ما هشت مدال طلا در رشته دوومیدانی به دست آوردند که یک ظرفیت و توان بالایی محسوب می‌شود.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش اردبیل به حرکات اصلاحی دانش‌آموزان در قالب سیاست کاری وزارت آموز ش و پرورش اشاره کرد و یادآور شد: ما در کانون‌ها و مراکز ورزشی دانش‌آموزی سعی می‌کنیم تا اصلاح حرکات برای بهبود شرایط سلامتی افراد جامعه انجام شود که در این بین درصدد بهبود شرایط ستون فقرات دانش‌آموزان و بهبود آن با فعالیت‌های مستمر ورزشی هستیمگلشن عنوان کرد: تلاش بر این است تا با هدف جلوگیری از عارضه‌های جسمی دانش‌آموزان به این حرکات اصلاحی دست زده و سلامتی خود را به دست آورند.وی از توزیع هزار و 15 بسته ورزشی در بین مدارس استان و قبل از آغاز سال تحصیلی خبر داد و گفت: علاوه بر آموزش و پرورش خود نوسازی مدارس نیز با تهیه بسته‌های ورزشی و امکانات مدارس سعی کرده است تا حرکت مناسبی را در این حوزه انجام دهد.انتهای پیام/62001/ت40.
وزارت آموزش و پرورش
14:10 - 5 مهر 1395

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ