اقدامات بسیج باید منجر به ارتقای کارآمدی نظام شود

رئیس مجمع عالی بسیج ناحیه حضرت رسول(ص) سپاه شهرستان کرمان گفت: اقدامات و فعالیت‌های بسیج باید منجر به ارتقای کارآمدی نظام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی پیش از ظهر امروز در مجمع عالی بسیج شهرستانی ناحیه حضرت رسول (ص) سپاه شهرستان کرمان اظهار داشت: نگاه ما در فعالیت‌ها برنامه‌های کارگروه‌های مجمع با رویکرد اقتصاد مقاومتی است تا موضوعات متعدد را در این حوزه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌هایی وجود دارد، عملیاتی کنیم.وی بیان داشت: سیاست‌های 24 ماده‌ای اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر انقلاب مبنای عمل ما در اقتصاد کشور است و تسری آن را در مناطق مختلف و حتی روستاها داریم.نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد‌: وفاق جامعه در زمینه اقتصاد مقاومتی شکل گرفته است.وی افزود: موضوع کارآمدی نظام از اصول کارهاست، دشمن می‌خواهد خلاف این را نشان دهد و کار بسیج باید منجر به ارتقای کارآمدی نظام شود.پورابراهیمی گفت: تحقق بسیج ده‌ها میلیون نفری دیگر مبحث مدنظر ما قرار دارد و از تمام ظرفیت‌ها برای حضور افرادی که می‌خواهند با رویکرد بسیحی کار کنند، استفاده کنیم.این مسؤول ابراز داشت: مقابله با تهدیدات دشمن با توجه به اینکه اقدامات خصمانه آنها همچنان ادامه دارد، دنبال می‌کنیم تا زمانی ما مسیر تفکرات و اندیشه‌های امام راحل و رهبری را دنبال کنیم، دشمن از خصومت دست بر نمی‌دارد.نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به همت نیروهای پایگاه مقاومت ثارالله شهر کرمان، مجموعه‌های اقتصادی در حاشیه شهر کرمان ایجاد شده که شامل 17 کارگاه تولیدی فعال است و 80 نفر به صورت مستقیم مشغول کار شدند.
پورابراهیمی بیان داشت: این کارگاه‌ها با نگاه تخصصی و علمی با حضور جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است که با جمع‌آوری سرمایه‌های اندک ایجاد شده‌اندوی تاکید کرد: برای 220 واحد تولیدی دیگر نیز در حاشیه شهر کرمان برنامه‌ریزی شده و بیش از یک هزار نفر را مشغول کار می‌کند، ضمن اینکه از درآمدهای حاصله برای پایگاه‌های مقاومت کمک می‌شود.انتهای پیام/80017/ق30.
محمدرضا پورابراهیمی
11:47 - 11 شهریور 1395

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ