حمایت از صنایع کوچک در سطح کشور افزایش می‌یابد/ اجرای 7 پروژه صنعتی در سطح کشور

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با بیان اجرای برنامه‌ها و طرح‌های متنوع برای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: هفت پروژه صنعتی در سطح کشور اجرا می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، رضا رحمانی ظهر امروز در مراسم تجلیل صنعتگران، معدن‌کاران و اصناف برتر استان زنجان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تأکید ایشان به تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی هفت پروژه در سطح کشور در دست اجرا است، گفت: یکی از این پروژه‌ها در بخش صنایع کوچک در دست اجرا است.وی به اجرای طرح رونق تولید اشاره کرد و افزود: 7 هزار و 500 واحدهای کوچک و متوسط صنعتی وجود دارد که دارای مشکل هستند.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید ابراز کرد: در یک ماه گذشته جلسات متعددی با رؤسای سازمان‌ها، وزارت کار، امور بانکی و دیگر دستگاه‌هایی که با فعالیت‌های صنعتی و ایجاد اشتغال در ارتباط هستند، برگزار شده است. وی با بیان اینکه صنایع کوچک و متوسط واحدهای هستند که در دوره بحران بیشترین آسیب را دیده‌اند، عنوان کرد: صنایع بزرگ می‌توانند خود را در مقابل بحران‌های حفظ کنند.رحمانی ادامه داد: تورم در کشور به شکل رسمی 40 درصد اعلام شده بود که این تور توقف تولید و فعالیت را نشان می‌داد.وی با بیان اینکه فساد و تورم دو عامل مهم در توقف و رکود تولید است، تصریح کرد: این عوامل با رکود تولید، اقتصاد و صنعت را نابود می‌کند.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با اشاره به اینکه همه فعالیت‌های در عرصه ارتقای فعالیت‌های صنعتی و رونق تولید انجام می‌گیرد، ابراز کرد: با ارائه تسهیلات اقدامات لازم برای خروج از رکود واحدهای صنعتی و تولیدی به عمل می‌آید.
وی ادامه داد: در اجرای طرح رونق تولید هر یک از پروژه‌های کوچک و متوسط که به دلیل کمبود منابع مالی دارای مشکل هستند می‌تواند با بهره‌گیری از تسهیلات ارائه شده در رشد و توسعه فعالیت‌های خود اقدام کنندرحمانی با بیان اینکه رونق تولید ملی یکی از مهمترین عوامل برطرف کردن مسایل و مشکلات موجود در کشور به شمار می‌رود، تصریح کرد: با ارائه تسهیلات و راه‌اندازی واحدهای تولید راکد و نیمه فعال می‌توان، رشد و توسعه فعالیت‌های صنعتی را شاهد بود.وی افزود: در استان زنجان دو و نیم تن میوه مازاد وجود دارد که می‌توان با بهره‌گیری از این ظرفیت در فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی اقدام کرد.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با اشاره به اینکه افزایش تعامل با بخش خصوصی از جمله اقدامات در دست انجام است، گفت: با افزایش تعامل با بخش خصوصی در سطح کشور برای رونق تولید ملی اقدام می‌شود.وی نقش بخش خصوصی در تولید ملی را مؤثر دانست و گفت: در تحقق اقتصاد مقاومتی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات موجود در فعالیت‌های صنعتی را برطرف کند.رحمانی از برنامه‌های تشویقی دولت برای افزایش فعالیت‌های صنعتی به منظور رونق تولید ملی خبر داد و گفت: با ارائه تسهیلات برای حمایت از افراد فعال در این عرصه اقدامات لازم به عمل می‌آید.وی افزود: در حمایت از فعالان عرصه صنعت، معدن و اصناف واحدهای صنایع کوچک و متوسط مورد حمایت قرار می‌گیرند.انتهای پیام/73002/ت40.
وزارت صنعت معدن و تجارت
17:08 - 21 مرداد 1395

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ