اولویت دانشگاه علوم پزشکی ارتقای علمی و آموزشی است

رئیس علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک با تعامل و هم‌افزایی که با سایر دانشگاه‌های منطقه 6 آمایشی کشور دارد در ارتقای علمی و آموزشی ثابت قدم است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حسن طاهراحمدی ظهر امروز در نشست منطقه 6 آمایشی کشور که با حضور 6 دانشگاه علوم پزشکی کشور در سالن امام جواد(ع) مجتمع دانشگاهی سردشت اراک برگزار شد، اظهار داشت: این نشست مربوط به بحث منطقه 6 آمایشی وزارت بهداشت و درمان است که این بخش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را به 10 منطقه تقسیم کرده است.وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی اراک توسط وزارت بهداشت و درمان جزو منطقه آمایشی ششم قرار گرفته، افزود: بعد از قم، البرز، زنجان، قزوین و ساوه دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار گرفته و قرار شده که هر دو ماه یک بار جلسات مربوط به مسائل مربوط به علوم پزشکی در یکی از این دانشگاه‌ها برگزار شود.رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: درمان بهداشت و آموزش مباحثی است که هر دو ماه یک بار در یکی از دانشگاه‌ها مناطق 6 آمایشی برگزار خواهد شد.طاهراحمدی تصریح کرد: جلسه امروز در دانشگاه علوم پزشکی اراک در مورد مباحث آموزشی برگزار شده، زیرا مسائل آموزشی و پژوهشی یکی از ارکان اصلی دانشگاه علوم پزشکی است که  مورد توجه وزارت بهداشت و درمان قرار دارد.وی با اشاره به تعداد رشته‌های موجود در دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: 60 رشته در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود دارد که 11 رشته تخصصی و مربوط به تربیت دستیار متخصص است که برگزاری این جلسات می‌تواند در زمینه  ارتقای علمی و آموزشی بسیار مهم و تأثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در این جلسات از تجربیات و مهارت‌های سایر دانشگاه‌ها در زمینه ارتقای کیفی بحث آموزش و بحث افزایش رتبه‌های علمی مطلوب استفاده خواهد شد، زیرا  11 رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی اراک و مابقی در دانشگاه‌های دیگر قرار دارد، بنابراین باید با هم‌افزایی علمی با یکدیگر بتوانیم به نتایج مطلوب دست یابیم و در این زمینه تبادل دانشجو و استاد را نیز در دستور کار قرار دهیمطاهراحمدی خاطر نشان کرد: در این جلسات دانشگاه‌های مناطق 6 آمایشی با نقاط ضعف و قوت یکدیگر آشنا  و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل خواهند کرد، همچنین در مورد بسته‌های 12گانه طرح تحول نظام سلامت در حوزه آموزش نیز از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده می‌کنند.وی با اشاره به برگزاری کنفرانس علمی یک روزه اخلاق و تعهد حرفه‌ای جامعه پزشکی به طور همزمان با این نشست در سالن آمفی‌تئاتر شهدای دانشجو واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه سردشت اظهار کرد: به همین منظور شورایی در وزارت بهداشت و درمان تحت عنوان شورای عالی اخلاق پزشکی تشکیل شده که این شورا باید در تمامی دانشگاه‌ها وجود داشته باشد.رئیس علوم پزشکی اراک اظهار کرد: هم‌اکنون این شورا به مدت یک سال است که فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز کرده تا همکاران این حوزه بتوانند با مباحث مربوط به اخلاق پزشکی بیشتر آشنا شوند.
طاهراحمدی تصریح کرد: بیماران و پزشکان دارای حقوق متقابلی هستند که در صورت رعایت این حقوق می‌توانیم شاهد افزایش و حفظ شأن پزشکان و بیماران باشیمانتهای پیام/87004/ط40.
حسن طاهراحمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک
13:34 - 24 تیر 1395

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ