سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم انتفاضه‌ای عظیم به راه خواهد انداخت

امام جمعه مهدی‌شهر با بیان اینکه سقوط آل‌خلیفه نزدیک است، گفت: سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم جنبشی فراگیر و انتفاضه‌ای عظیم به راه خواهد انداخت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد بارانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مهدی‌شهر با اشاره به سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم توسط رژیم مستبد آل‌خلیفه در بحرین اظهار داشت: متأسفانه در هفته گذشته شاهد بودیم که دادگاه بحرین حکم سلب تابعیت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم را صادر کرده است.وی تصریح کرد: آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، رهبر معنوی انقلاب و شیعیان بحرین است؛ مردم مظلوم بحرین در سال 2011 باهدف آزادی و تحکیم عدالت، نظام انقلابی منتخب خودشان را آغاز کردند.بارانی با اشاره به انقلاب مردم بحرین گفت: انقلاب بحرین پس از پیروزی با فشار سنگین و نژادپرستانه دشمنانش و دستگیری رهبران سیاسی و زندانی کردن و شکنجه دادن آن‌ها مواجه شد و دشمنان خواستند این انقلاب را متوقف کنند؛ اما مردم بحرین هیچ‌وقت دست از انقلاب، آرمان‌ها و اهدافشان برنداشته‌اند.وی با بیان اینکه اقدام اخیر آل‌خلیفه در سلب تابعیت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم جنبشی فراگیر و انتفاضه‌ای عظیم را به راه خواهد انداخت، خاطرنشان کرد: سقوط آل‌خلیفه با این اقدام به لطف خدا حتمی خواهد بود.امام جمعه مهدی‌شهر اظهار داشت: آل‌خلیفه باید بداند که اگر امثال آیت‌الله شیخ عیسی قاسم‌ها را بخواهد این‌گونه اذیت و آزار کند و دل‌خوش به حمایت عربستان سعودی باشد، باید از تاریخ درس عبرت بگیرد.وی تصریح کرد: 50 کشور دنیا ازجمله عربستان سعودی، آمریکا و انگلیس و تمام شرق و غرب از صدام ملعون در جنگ هشت‌ساله دفاع مقدس علیه جمهوری اسلامی حمایت کردند و به رژیم بعث اسلحه دادند؛ اما عاقبت صدام سقوط کرد.
بارانی افزود: عاقبت ظلم، سقوط است و با نابودی آل‌خلیفه شاهد روی کار آمدن نظام دلخواه مردم بحرین خواهیم بودانتهای پیام/74016/ع20.
بارانی امام جمعه مهدیشهر
19:03 - 7 تیر 1395

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ