رصد افکار عمومی و تقویت حس مطالبه‌گری از توصیه‌های رهبری به مجلس خبرگان است

نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان صدور قطعنامه و رصد افکار عمومی جامعه را از رهنمودهای مقام معظم رهبری خطاب به اعضای مجلس خبرگان اعلام کرد و گفت: نمایندگان مجلس خبرگان باید حس مطالبه‌گری خود از مسؤولان را تقویت کنند.
محمدحاج ابوالقاسم دولابی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر خود با اقشار مختلف جامعه از جمله اعضای مجلس خبرگان مبنی بر تقویت مطالبه‌گری اظهار کرد: رهبری در دیدار خود با اعضای مجلس خبرگان بر افزایش فعالیت و عمل به وظایف مجلس خبرگان تاکید کرده‌اند.وی به توصیه‌های مقام معظم رهبری به اعضای مجلس خبرگان مبنی بر عمل به وظایف مندرج در قانون اساسی اشاره و اضافه کرد: حضور بانشاط در جامعه و رصد مسائل موجود از دیگر تاکیدات معظم‌له به اعضای مجلس خبرگان بوده است.نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان صدور قطعنامه و رصد افکار عمومی جامعه را از دیگر رهنمودهای مقام معظم رهبری خطاب به اعضای مجلس خبرگان اعلام و تصریح کرد: بر اساس فرمایشات معظم‌له مجلس خبرگان باید حس مطالبه‌گری از مسئولان را در امور مختلف تقویت کرده و نسبت به امور از آن‌ها سؤال داشته باشند.حجت‌الاسلام دولابی تاکید کرد: بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری مجلس خبرگان باید حس مطالبه‌گری و پرسشگری را از همه ارکان از جمله قوای سه‌گانه نظام داشته باشند و نسبت به رفع معضلات رهنمود ارائه کنند.وی تدوین و ارائه ارزش‌های انقلاب اسلامی را از وظایف اعضای مجلس خبرگان دانست و افزود: نمایندگان مجلس خبرگان باید در راستای اهداف انقلاب حرکت کنند.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان بازگو کردن آرمان‌های انقلاب اسلامی را از وظایف نمایندگان مجلس خبرگان اعلام و تاکید کرد: از معضلات اساسی امروز جامعه ما مشکلات فرهنگی موجود در جامعه است که باید مد نظر قرار گیردانتهای پیام/73004/ک30/.
دولابی زنجان
09:36 - 22 خرداد 1395

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ