نشست مدیران مؤسسات عضو تشکل‌های قرآنی سراسر کشور برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان زنجان گفت: نشست مدیران مؤسسات عضو تشکل‌های قرآنی سراسر کشور به میزبانی استان زنجان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، ناصر مقدم بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه اجتماعی اظهار کرد: وزارت ارشاد در دولت یازدهم تاکید ویژه‌ای به شکل‌گیری تشکل‌های فرهنگی و قرآنی دارد.وی با اشاره به فعالیت تشکل‌های قرآنی در استان زنجان عنوان کرد: هم‌اکنون 34 موسسه عضو تشکل‌های قرآنی در زنجان دایر است.مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان از برگزاری نشست مدیران مؤسسات عضو تشکل‌های قرآنی سراسر کشور خبر داد و افزود: این نشست روز 30 اردیبهشت ماه سال جاری در زنجان برگزار می‌شود.مقدم ادامه داد: 8 موسسه قرآنی و نهج‌البلاغه در سطح استان زنجان دایر است.وی با اشاره به تعطیلی چند ساله خانه مطبوعات زنجان اظهار کرد: این خانه پس از مدت‌ها از سال 92 مجدداً کار خود را آغاز کرده است.مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان با اشاره به اینکه دولت یازدهم بر تشکیل و حمایت تشکل‌های صنفی تأکید دارد، اضافه کرد: براساس این رویکرد از سال 92 تاکنون سه تشکل صنفی در زنجان آغاز به کار کرده است.مقدم با اشاره به آغاز به کار خانه هنرمندان استان زنجان در سال‌های اخیر خاطر نشان کرد: این خانه 440 نفر عضو دارد.وی از تشکیل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در زنجان خبر داد و افزود: این انجمن با رویکرد فرهنگی در استان تشکیل می‌شود.مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان با اشاره به آغاز فعالیت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در استان‌های مختلف از جمله تهران و اصفهان طی دهه‌های گذشته اضافه کرد: این در حالی است که در زنجان هنوز اقدام عملی در این زمینه صورت نگرفته است.
مقدم با اشاره به پیگیری‌های استان زنجان برای تأسیس این انجمن اعلام کرد: نمایندگی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در سال گذشته در زنجان تشکیل شده استانتهای پیام/73009/آ ۲۰/.
ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان
17:33 - 28 اردیبهشت 1395

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ