برگزاری جشن روز جانبار در گچساران با صندلی‌های خالی/عدم اطلاع‌رسانی یا کم‌کاری مسئولان

جشن روز جانباز به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل(ع) در گچساران در سالن بزرگ آزادی نفت این شهرستان با حضور تعداد کمی از مردم، مسئولان و جانبازان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، هر ساله به مناسبت روز میلاد حضرت ابوالفضل(ع)  روز جانباز برنامه‌ها و جشن‌های بزرگی در نقاط مختلف کشور با حضور مسئولان، جانبازان و خانواده همچنین اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود که این مراسم‌ها به پاسداشت این روز بزرگ به بهترین شکل ممکن برگزار می‌شود.روی سخن در این مطلب به برگزاری جشن بزرگداشت روز جانباز در گچساران است شهرستانی که با تقدیم بیش از 360 شهید و تعداد زیادی جانبار و آزاده به انقلاب اسلامی یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در جنگ هشت ساله علیه رژیم بعث عراق است.خبر برگزاری جشن بزرگداشت روز جانباز به صورت اتفاقی توسط یکی از دوستان یک ساعت قبل از برگزاری به نگارنده رسید که در این خصوص عدم اطلاع‌رسانی مناسب و گسترده این امر توسط مسئولان متولی و مربوطه قابل تأمل است.با حضور در محل برگزاری جشن بزرگداشت روز جانباز خود را آماده ایستادن و تهیه گزارش در سالن به دلیل جمعیت زیاد مدعوین و پرشدن صندلی‌ها کردم اما در کمال ناباوری با جمعیتی بسیار کم و سالنی خلوت مواجه شدم؛ تعداد کم افراد شرکت‌کننده در سالن به اندازه‌ای بود که مجری برنامه افراد حاضر را به تمرکز در صندلی‌های وسط سالن برای جلوگیری از پراکندگی جمعیت کم حاضر در سالن دعوت کرد.حضور کمرنگ مسئولان ادارات و نهادها یکی دیگر از نکات قابل تأمل و تکان‌دهنده جشن روز جانباز در گچساران بود، مسئولانی که تعداد آنها در این جشن کمتر از انگشتان یک دست بود.
دعوت از کورش اسدپور هنرمند بزرگ موسیقی محلی کشور در این برنامه و اجرای سرودهای محلی نیز نتوانست مانند گذشته سیل چندهزار نفری جمعیت را به محل برگزاری جشن روز جانبار در گچساران بکشاند که این امر یکی از نشانه‌های عدم اطلاع‌رسانی مناسب و بی‌خبری مردم از برگزاری این جشن بوده استبه هر حال شاید بتوان عدم حضور مردم در این جشن بزرگ و ارزشی را به دلیل عدم اطلاع‌رسانی مناسب توسط مسئولان متولی برگزاری این جشن در باشکوه برگزار کردن آن توجیه کرد اما حضور کمرنگ و انگشت‌شمار مسئولان در این جشن با توجه به روال معمول دعوت از همه ادارات و نهاد در چنین برنامه‌های جای سئوال دارد.انتهای پیام/82014/ح30.
قلم
16:19 - 28 اردیبهشت 1395

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ