تفکر جدایی ولایت با مرجعیت منافقانه و انحرافی است

نایب رئیس خبرگان رهبری گفت: باید در مسائل فقهی و شرعی پیرو ولایت فقیه بود، چرا که فقه منهای ولایت فقیه انحرافی و در خدمت سکولار‌ها خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله سید محمود‌ هاشمی‌شاهرودی در نشست طلاب انقلابی که در دفتر ایشان در قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به وجود روحیه انقلابی بیان کرد: امروزه شاهد دغدغه‌های جدی و به‌جا در حوزه‌های علمیه و جوامع انسانی هستیم، طلاب انقلابی باید به این مسئله حساس باشند، چرا که حساسیت دینی و انقلابی برای بقاء نظام، لازم و ضروری است.وی در ادامه افزود: امروزه روحانیون به عنوان سربازان امام زمان(عج) هستند، بنابراین باید با حفظ روحیه انقلابی با مقوله نفوذ و کسانی که می‌خواهند با استفاده از کاستی‌های موجود سوء استفاده کنند، مقابله کرد. دشمنان سعی دارند با نفوذ، روحیه انقلابی و دستاوردهای نظام را کم رنگ کنند، حفظ این روحیه امری ضروری در مسیر بقا و حفظ نظام است.آیت‌الله ‌هاشمی شاهرودی با بیان اینکه حفظ انقلاب نیاز به کار دارد و دشمن همچنان در حال برنامه ریزی است افزود: امروز در داخل کشور دشمن در عرصه‌ها و به شکل‌های مختلف در حال نفوذ است، روحیه انقلابی باید زنده بماند و ما را هدایت کند تا توطئه‌های را بشناسیم و برنامه‌ریزی کنیم، چرا که انقلابی بودن نیازمند برنامه است.وی در ادامه افزود: امام(ره) با تدبر و حکمت این انقلاب را تاسیس و احیا کردند و این حرکت عظیم را در جهان اسلام حرکت دادند.
استاد حوزه با اشاره به مقوله نفوذ بیان کرد: دشمن امروز با استفاده از ابزارهای داخلی سعی می‌کند نفوذ کند و به بدنه نظام و انقلاب ضربه بزند، توجه به مسئله نفوذ از تاکیدات مقام معظم رهبری استآیت‌الله ‌هاشمی شاهرودی عنوان کرد: رهبری سنگ بنا و عمود این انقلاب هستند و به برکت وجودی رهبری عظیم و فرزانه همچون امام راحل و خلف صالح ایشان آیت‌الله خامنه‌ای است که این نظام در حال رشد و پویایی است.نایب رئیس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه حوزه‌ها و مسؤولان باید منویات مقام معظم رهبری را مورد توجه داشته باشند افزود: در درون حوزه‌ها مسؤولان باید رهبری را صرف نظام سیاسی ندانند، بلکه رهبر فکر دینی است و مرجع تقلید است، بنا بر این حوزه‌ها باید در مسائل فقهی و شرعی مورد تاثیر ایشان قرار بگیرند و رشد پیدا کنند، چرا که در اصل، ولایت فقیه مبنای نظام است و اگر این اصل  از نظام اسلامی جدا شود، همچون دولت‌های دیگر خواهد شد.وی در ادامه افزود:  اگر مرجعیت منهای ولایت باشد این وجه شرعی نخواهد داشت، چرا که فقاهت لازمه ولایت است و اگر بنا باشد فقه را از این امر جدا کرد، فقه انحرافی خواهد بود که در این صورت در خدمت استکبار قرار می‌گیرند.استاد حوزه گفت: متاسفانه در حوزه نغمه‌های شنیده می‌شود که ولایت و مرجعیت متفاوت هستند و این تفکر غلط و انحرافی است و این نوعی شکل منافقانه جدای دین از سیاست است و اگر ولایت را جدا کنیم فقه و فقاهت و مرجعیت در خدمت نظام‌های سکولار خواهد بود.
وی با بیان اینکه طلبه انقلابی باید فاضل و عالم باشد گفت: طلبه انقلابی هم باید فاضل و انقلابی باشد، از مهمترین عوامل پیروزی امام(ره) این بود که عالم فقیه فیلسوف بوده و همواره به جایگاه علم تاکید بسزایی داشتندآیت‌الله ‌هاشمی ‌شاهرودی ابراز داشت: طلاب باید افشا کننده آثار نفوذی‌ها باشند و همواره به بیان شاخص‌ها بپردازند و نمایه‌های آن را به‌دست آورند، فرهنگ سازی و نهادینه کنند تا مردم بر اساس این معیارها بتوانند حق و باطل را تشخیص دهند و خطر جدی نفوذ که در جامعه بویژه در حوزه است را درک کنند و مانع آن شوند.وی خاطرنشان کرد: کارها را باید با تدبیر و ابزار‌های درست که به انقلاب قدرت می‌بخشد استفاده کرد و همچنین زیر چتر رهبری کار کنیم و از هدایت‌های ایشان استفاده کرده و دستاوردها را به برنامه تبدیل کنیم تا در عرصه‌های مختلف به کار ببریم، این حوزه‌ها می‌توانند به جهان در علم و فرهنگ خدمت رسانی کنند.انتهای پیام/2258/و.
آیت الله هاشمی شاهرودی
13:41 - 17 مه 2016

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ