مراسم بزرگداشت نخستین شهید مدافع حرم بوشهر برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهید محمد احمدی‌جوان، نخستین شهید مدافع حرم استان بوشهر با حضور باشکوه مردم و مسؤولان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، پیش از ظهر امروز در آیینی با شکوه با حضور مردم و مسؤولان و خانواده شهید احمدی‌جوان، نخستین شهید مدافع حرم استان بوشهر در محل سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برازجان برگزار شد.در این آیین برنامه‌های متنوعی در راستای گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام به ویژه شهدای مدافع حرم برگزار شد و وصیت‌نامه شهید احمدی‌جوان قرائت شد. خواهر شهید در این مراسم با اشاره به خصوصیات رفتاری شهید احمدی‌جوان اظهار داشت: دفاع از حرم اهل بیت (ع) و کمک به مردم مظلوم سوریه از اهداف اصلی شهید احمدی‌جوان بوده است.مدینه احمدی‌جوان تاکید کرد: تداوم راه شهدا وظیفه همگانی است و همه باید در این مسیر اهتمام ورزیم و نسبت به گسترش فرهنگ شهادت در جامعه تلاش و فعالیت کنیم.وی ابراز داشت: بدون تردید مردم شیعه سوریه نیاز به کمک ما دارند، چرا وظیفه ما به عنوان یک شیعه کمک و نجات آنها از دست ظلم و ستم دشمنان شیعه و اسلام است.وصیت‌نامه شهید محمد احمدی جوانبسم رب‌الشهدا و الصدیقینخدایا تو را سپاس که مرا در دین حقت و مذهب زیبای تشیع قرار دادی، تو را سپاس که مرا در پیروی از پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارتش یاری نمودی، خدایا من امروز به سوی تو قدم بر می‌دارم برای دفاع از مذهبی که به آن از صمیم قلب اعتقاد دارم.
خوشحال و شکرگزارم که به من نعمت جهاد در راه خودت نمودی تا با یاد و نام تو در این راه قدم بردارم و بتوانم در راه دفاع از حرم شریف خطبه‌خوان کربلا و سه‌ساله مولایم حسین (ع) با قلبی راسخ قدم بردارمای پدر و مادر عزیزم که شما را در این دنیا خاکی نزدیک‌ترین فرد به خود می‌دانم، شرمسارم از رفتاری که شایسته برخورد با شما نبود و من در حق شما روا داشته‌ام، به خدا سوگند می‌خورم که اگر زمانی با صدای بلند با شما سخن گفتم و موجبات ناراحتی شما را فراهم نمودم در قلب خود احساس پشیمانی بسیار می‌کردم، شاید به زبان نیاوردم ولی در قلب این‌چنین بود، مرا حلال کنید و دعا کنید تا در دنیای جاوید نزد پروردگارم روسیاه نباشم.برادران و خواهران عزیزم شما را به تقوای الهی و ایستادن در خط ولایت‌فقیه سفارش می‌کنم و علاوه بر شما به مردم عزیز کشورم سفارش می‌نمایم که فریب جوسازی‌های دشمنان این خاک و اسلام ناب محمدی را نخورید و در خط ولایت باشید و از امام عزیزم، امام خامنه‌ای مدظله‌العالی حمایت کامل و جامع نمایید.مبادا از خط ولایت‌فقیه خارج شوید که من شهادت می‌دهم که شما از خط اهل‌بیت خارج شده‌اید.خوشحالم که در لباسی شهید می‌شوم که از اعماق وجودم به این لباس اعتقاد دارم و می‌دانم که چه لباس ارزشمندی به تن دارم، به همکارانم سفارش می‌نمایم تا حرمت لباس خویش را نگه داشته و قدردان نعمت خدمت در سپاه پاسداران باشند.
اینک با قدم‌هایی محکم به سوی جهاد در راه خدا رهسپار می‌شوم و از همه‌ کسانی که بر گردن من حقی دارند درخواست می‌کنم به حق مادرم زهرا (س) حلالم کنندانتهای پیام/2451/ی20.
یادواره شهدای نوجوان استان زجان
12:11 - 28 اردیبهشت 1395

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ