فراخوان داستان «بهار فیروزه‌ای» تمدید شد

سرپرست مدیریت امور هنری شهرداری مشهد گفت: با توجه به استقبال شرکت‌کنندگان، مدت زمان فراخوان داستان «بهار فیروزه‌ای» تا 25 اردیبهشت ماه سال 95 تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از فرهنگشهر، محمد جواد میری اظهار کرد: با توجه به استقبال شرکت‌کنندگان، مدت زمان فراخوان داستان «بهار فیروزه‌ای» تا 25 اردیبهشت ماه سال 95 تمدید شد.وی افزود: ششمین فراخوان ستاد جشنواره «بهار فیروزه‌ای» در قالب «داستان» چندی پیش در دو بخش داستان کوتاه و داستانک منتشر شده بود.سرپرست مدیریت هنری شهرداری مشهد ادامه داد: این فراخوان به منظور تعامل گسترده‌تر با هنرمندان رشته‌های مختلف و تنوع بخشی به قالب‌های هنری منتشر شده و از عموم مردم و داستان‌نویسان برای شرکت در این فراخوان دعوت به عمل آمده بود.میری تاکید کرد: موضوع فراخوان داستان «آزاد» است اما باید در آن حداقل یکی از محورهای «مفهوم زیارت و نگاه به مشهد الرضا (ع) به‌عنوان حریمی به وسعت یک شهر»، «توجه به ادبیّات عامه و لهجه مشهدی و آشنایی با فرهنگ، آداب، رسوم و سنن بومی مردم مشهد به خصوص در ایّام نوروز»، «توجه به جذابیّت‌ها و ظرفیت‌های دینی، تاریخی، انقلابی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و هنری مشهد» و «هویت تاریخی مشهد و تاریخ شفاهی محلات و مردم مشهد در دوران معاصر» مورد توجه داستان نویسان قرار گیرد.وی ادامه داد: زمان اعلام نتایج نیز به تاریخ 29 اردیبهشت ماه تغییر پیدا کرده است و در صورت نیاز به برپایی کارگاه‌های آموزشی زمان و مکان کارگاه‌ها اعلام خواهد شد.سرپرست مدیریت هنری شهرداری مشهد در پایان خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق ارسال به پست الکترونیک: art‎@mashhad.
ir و یا پستی به نشانی: مشهد، کوهسنگی، انتهای خیابان شهید بهشتی، خانه هنرمندان، به دبیرخانه فراخوان داستان بهار فیروزه‌ای ارسال کنندانتهای پیام/3268/غ.
فراخوان داستان
13:38 - 18 اردیبهشت 1395

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ