لزوم تلاش نهادهای مختلف در آذربایجان غربی برای تسکین آلام بیماران

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی آذربایجان غربی بر ضرورت تلاش نهادهای مختلف در استان برای تسکین آلام بیماران تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، موضوع سالم بودن و سالم زندگی کردن یکی از مهم‌ترین مقوله‌های مورد بحث و قابل توجه جوامع بشری در سطح جهان، جوامع مختلف و کشورها از جمله کشور ما و آذربایجان غربی به شمار می‌رود، به طوری که در هر خطه با در نظر گرفتن فرهنگ، رشد فکری، اجتماعی و مواردی از این دست به مقوله فوق توجه می‌شود.هر چقدر که زندگی در ابعاد مختلف اعم از صنایع، مواد غذایی، امکانات بهداشتی و ... به تنوع دست پیدا می‌کند، اهمیت عنایت داشتن به سلامتی و ضرورت حفظ کردن آن بیش از پیش در جامعه مورد توجه قرار می‌گیرد و به آن دقیق پرداخته می‌شود که در آذربایجان غربی هم باید شرایط به این ترتیب پیش برود.تنوع داشتن در رفت و آمد یعنی وسایل نقلیه مختلف، تنوع در خوردن و آشامیدن، مسافرت رفتن به شهرها، اماکن گوناگون و مواردی از این قبیل مردم استان ما را هم شامل می‌شود، بنابراین باید مباحث مربوط به سلامتی هم در آذربایجان غربی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.بنابراین باید ضمن در نظر گرفتن زمینه‌های خانوادگی و ژنتیکی ابتلاء شدن به بیماری‌های مختلف، باید این موضوع و مقوله اساسی را مورد توجه قرار داد، که تغییر عادت غذایی بد و الگوهای رفتاری نامناسب به طور قطع در ارتقاء یافتن شاخص‌های سلامتی تا اندازه زیادی موثر واقع خواهد شد.
با در نظر گرفتن این موضوع که در آذربایجان غربی نیز ارتقای شاخص‌های سلامت یکی از مهم‌ترین مباحث در طول سال‌های اخیر است، باید درراستای ارتقای سطح همکاری بین نهادهای فعال در حوزه سلامت گام برداشته شود، که خبرنگار ما در خبرگزاری فارس استان در این زمینه گزارشی تهیه کرده است که از نظر مخاطبان می‌گذرد*بازدید کارشناسان خیریه درمانی محک از موسسه امیدرئیس انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آذربایجان غربی جواد خشابی به خبرنگار ما در خبرگزاری فارس گفت: برای تعامل و هم‌افزایی بین نهادهای مختلف درمانی آمادگی لازم را داریم تا اینکه خدمات مناسب، به‌هنگام و قابل قبول به جامعه هدف خود ارائه دهیم.این مسئول در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آذربایجان غربی به عبارت دیگر موسسه خیریه درمانی امید برای بهره‌مند شدن از توانمندی‌ها و ایجاد رابطه دوستانه بیشتر با یاور بزرگ و همیشگی خود سال گذشته از کارشناسان موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان « محک » دعوت به عمل آورد.وی با اشاره به اینکه از مسئولان و کارشناسان این انجمن دعوت به عمل آمد تا اینکه از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و خدمات انجمن « امید » بازدید کنند، اظهار داشت: اقدامات انجام شده توسط این انجمن همگی با پشتیبانی، حمایت و دلگرمی نیکوکاران و خیران کشور به ویژه آذربایجان غربی در حال شکل گرفتن است.
مدیر تشکل مردم‌نهاد فوق ضمن ابراز خشنودی از اینکه کارشناسان انجمن حمایت از بیماران سرطانی آذربایجان غربی درراستای خدمت‌رسانی به مخاطبان خود تاکنون گام‌های موثری برداشته است، یادآوری کرد: برای کیفیت بخشیدن به خدمات باید اقدام شودرئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود استاندارد‌سازی عملیات، فعالیت‌های جاری انجمن را مورد اشاره قرار داد، گفت: این موضوع همواره مورد پیگیری، حمایت مسئولان و اعضای هیأت مدیره است.خشابی خاطرنشان کرد: در این ارتباط از سال 1393 برای استقرار سیستم مدیریت کیفیت همکاری دوجانبه با گروه مهندسین مشاور بهسان کیفیت آسیا تحت سرپرستی یکی از مهندسان توانمند آغاز شده است.وی اضافه کرد: به طوری که در این حرکت اکثر واحدهای اجرایی، اداری و تدارکاتی انجمن با کمک همکاران مستندسازی و شاخص‌های سنجش و بررسی فرآیندهای انجام کار در اختیار واحدهای بررسی قرار گرفت.این مسئول خاطرنشان کرد: در پایان بالاخره با اتمام فرآیندهای شناسایی ضمن بازدید، شناسایی و مصاحبه انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آذربایجان غربی در تاریخ 15 بهمن ماه سال قبل موفق به دریافت گواهی‌نامه ایزو 9001 : 2008 شد.
*بهره‌مندی 387 بیمار دیالیزی از خدمات بیمه‌ایرئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی آذربایجان غربی حسن اشتری در ارتباط با ضرورت تعامل، همکاری و هماهنگی نهادهای مختلف برای خدمت‌رسانی به بیماران و خانواده‌های آنها، خاطرنشان کرد: درراستای ارائه خدمات بیمه‌ای به جامعه هدف نیز گام برداشته می‌شودوی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه حدود 387 نفر بیمار دیالیزی در آذربایجان غربی از خدمات بیمه‌ای در طول سال گذشته استفاده کرده‌اند، اضافه کرد: امسال نیز درراستای توسعه دامنه خدمات، بهبود وضعیت درمانی و معیشتی بیماران اقدام می‌شود.این مسئول با اظهار اینکه در طول سال گذشته حدود 83 نفر به آزمایشات پیوند مراجعه کرده‌اند، بیان داشت: باید درراستای نهادینه کردن فرهنگ اهدای عضو در جامعه گام برداشته شود، به ویژه اینکه اقدام در این زمینه از تایید شرعی و مجوز قانونی هم برخوردار است.اشتری ضمن اشاره به اینکه در طول سال گذشته حدود 39 نفر به بانک‌ها معرفی کریم، اضافه کرد: همچنین 15 نفر نیز به مراکز کمیته امداد امام خمینی آذربایجان غربی و شش نفر هم به سازمان بهزیستی معرفی شده‌اند تا  برای ارائه دادن خدمات مورد نیاز به آنها اقدام شود.رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی آذربایجان غربی به اختصاص شماره کارت بانک ملت 6104337770105961 برای واریز هدایای نقدی و کمک‌های اقشار مختلف مردم اشاره کرد و بیان داشت: خیران و انسان‌های نیکوکار همواره یاور و پشتیبان بیماران هستند.
*تنهایی بزرگترین درد مادرم استلیدا ترابیان با اشاره به اینکه مادرش به یک بیماری صعب‌العلاج مبتلا است، ضمن اینکه از موسسات خیریه درمانی برای حمایت و توجه‌شان قدردانی کرد، افزود: اما این انتظار وجود دارد که سازمان‌های مختلف بیشتر رعایت حال بیماران را کننداین دختر جوان تنهایی را بزرگترین درد و مشکل مادر خود عنوان کرد، بیان داشت: با حمایت موسسات خیریه درمانی تاکنون در زمینه‌های مربوط به امور درمانی مشکل چندانی نداشته‌ایم، ولی با این همه می‌طلبد بیماران بیشتر مورد توجه قرار گیرند.ترابیان فراهم کردن آسانسور و خودروهایی با مبلمان مناسب تلاش برای تسهیل در رفت و آمد، دریافت سریع خدمات در سازمان‌های مختلف و کم کردن نظام پیچیده اداری را خواستار شد، گفت: فراهم کردن این مسائل تا اندازه زیادی از رنج و محنت بیماران خواهد کاست.کلام آخر ...ضمن تلاش برای ترویج دادن موضوع پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف باید همکاری و هم‌افزایی مورد انتظار بین نهادهای مختلف برای کاهش آلام و دردهای بیماران فراهم شود همچنین با همت جمعی درراستای پیشگیری از شیوع بیماری‌های مختلف گام برداشته شود.تشکیل دادن و اجرا کردن کنفرانس‌های علمی مختلف، سخنرانی‌های علمی با هماهنگی دانشگاه‌ها و مراکز درمانی در ارتباط با پیشگیری و آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم اقدامات موثر و مفید برای کنترل کردن بیماری‌ها به شمار می‌رود که با مشارکت دستگاه‌های اجرایی بهتر می‌توان در این زمینه اقدام کرد.انتهای پیام/61002/ن20.
بیماری
20:07 - 29 فروردین 1395

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ