تمهیدات نیروی انتظامی به مناسبت روز طبیعت در زنجان

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان از پیش‌بینی تمهیدات خاص برای روز طبیعت خبر داد و گفت: نیروهای ناجا در این روز در آماده‌باش کامل خواهند بود.
اسماعیل اسماعیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان از استقرار پلیس در بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها در روز 13 فروردین‌ماه همزمان با روز طبیعت خبر داد و اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده نیروی انتظامی مکان‌هایی را که مردم در آن‌ها حضور می‌یابند، پوشش انتظامی خواهد داد.وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای پوشش ترافیکی محورها و داخل شهرهای استان اضافه کرد: محورهای پرتردد در روز طبیعت توسط پلیس راهور کنترل خواهند شد.معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح کرد: نیروهای پلیس از صبح روز 13 فروردین‌ماه در ورودی و خروجی محورهای بیجار، میانه و تبریز مستقر می‌شود تا تمهیدات ترافیکی موردنظر را در این محورها عملیاتی کنند.اسماعیلی با تاکید بر ممنوعیت حضور موتورسیکلت‌سواران در محورها در روز طبیعت ادامه داد: رانندگان از سوار کردن افراد در پشت خودروهای وانت‌بار و وسایط نقلیه باری به شدت پرهیز کنند.وی تاکید کرد: رانندگان باید در همه روزها از جمله روز طبیعت قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا از وقوع سوانح رانندگی تا حد ممکن پیش‌گیری شود.معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان در پاسخ به سئوالی در مورد ممنوعیت اسباب‌کشی در ایام نوروز گفت: موضوع ممنوعیت نیست، بلکه لزوم داشتن مجوز برای اینکار است.
اسماعیلی ادامه داد: افرادی که تصمیم به جابه‌جایی وسایل زندگی خود و یا به اصطلاح اسباب‌کشی دارند قبل از اقدام عملی از پاسگاه و یا کلانتری محل مجوز مورد نظر را اخذ کنند، ضمن اینکه تا کنون مشکلی از این بابت در استان بروز نکرده استانتهای پیام/73004/ب20/ظ1004.
اسماعیل اسماعیلی معاون عملیات فرماندهی انتظامی زنجان
10:47 - 11 فروردین 1395

1 بازنشر
13 بازدید




1 پاسخ