بازدید خبرنگاران از طرح‌های عمرانی شهرداری سنندج

خبرنگاران سنندجی از چند پروژه ناتمام و در حال تکمیل شهرداری سنندج بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند آماده‌سازی آنها قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، شهردار جدید، تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر و برخی از خبرنگاران سنندجی ظهر امروز از 4 پروژه عمرانی نیمه تمام شهرداری بازدید کردند. نخستین طرحی که در این برنامه مورد بازدید قرار گرفت احداث تقاطع کوسه هجیج بود که به گفته معاون عمرانی شهردار، این پروژه در ابتدا در اختیار راه و شهرسازی بود و سپس به شهرداری سنندج واگذار شد. محمدصدیق فتحی با بیان اینکه محل احداث این پروژه در بافت شهری بوده و بیشتر گردشگران از این مسیر تردد می‌کنند، گفت: نیمه تمام ماندن این طرح به لحاظ بصری وضعیت مناسبی ندارد و به همین دلیل تصمیم به واگذاری آن به شهرداری گرفته شد. وی با اشاره به وجود برخی ادارات در این پروژه تصریح کرد: موافقتنامه‌ 4 میلیارد تومانی برای این طرح مبادله شد که یک میلیارد و 200 میلیون تومان آن معادل 30 درصد محقق شده است. این مسئول از پیشرفت 20 درصدی پروژه خبر داد و افزود: طرح تقاطع کوسه هجیج به جز یک بخش آن طی 8 ماه آینده و نهایت به طور کامل انجام خواهد شد و مشکل اصلی آن که هدایت آب‌های سطحی بود، حل و فصل شد. در کنار این پروژه انجام طرح کمربندی آبیدر که در گذشته معبری دولاینی و موجبات ترافیک را فراهم آورده بود در دستور کار گرفته است که به صورت معبری 36 متری با دو لاین سواره و پیاده‌رو انجام می‌شود.
به گفته فتحی، فاز نخست این پروژه سال گذشته آغاز شد، اما به دلیل مشکلات مالی تکمیل نشد و قرار است طی 3 ماه آینده با تأمین اعتبار تقاطع کوسه هجیج به تکیه و چمن انجام بگیرد و فاز دوم آن نیز پس از آن با اعتباری 3 میلیارد تومانی در دستور کار خواهد بود. پروژه تعریض پل قشلاق سنندج، دیگر طرحی بود که مورد بازدید مسئولان شهرداری و خبرنگاران قرار گرفت، این طرح از مجموعه طرح‌هایی است که هدف اتصال سنندج به مرکز شهر را در کنار پروژه‌هایی چون اتصال ورودی نایسر، تقاطع قرآن و بعثت در بر می‌گیرد و گفته می‌شود نهایتا تا 22 بهمن سال 95 کار آماده‌سازی آن به اتمام برسد. شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه از پروژه‌های احداث پارکینگ طبقاتی عبدالعلی و تونل انقلاب نیز بازدید کردند. انتهای پیام/79012/س30/د1000
شهرداری سنندج
12:04 - 11 اسفند 1394

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ