مدیران حضور گسترده مردم در انتخابات را با عملکرد خود پاسخ دهند

نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان گفت: مدیران و مسئولان در هر جایگاهی که هستند باید با عملکرد مثبت و خوب پاسخگوی محبت و اعتماد مردم به نظام باشند که در این انتخابات بار دیگر پشتیبانی خود را از نظام به اثبات رساندند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الاسلام علی دوستی‌نژاد شامگاه دوشنبه در ششمین جلسه شورای هماهنگی جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: حضور هوشیارانه مردم در انتخابات هفتم اسفند و در تکمیل راهپیمایی 22 بهمن، دشمن را به عقب راند و در مواضع آنها تغییر ایجاد کرد. نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان خاطر نشان کرد: حضور حماسی مردم در انتخابات، نظام را برای سال‌های آینده بیمه کرد و موجب شد تا جایگاه مسئولان حساس‌تر از گذشته شود و بیشتر خود را وامدار و خدمتگزار مردم بدانند. دوستی‌نژاد بیان داشت: عظمت نظام جمهوری اسلامی در نظر جهانیان با حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی شفاف‌تر و مشروع‌تر شد. وی افزود: مردم با حضور پرشور خود در صحنه‌های ملی و فراملی که انتخابات یکی از آنها است، به مردم جهان می‌گفتند که ما پشت به نظام خود بسته‌ایم و وحدت و انسجام داریم. دوستی‌نژاد عنوان کرد: مردم ایران در روز انتخابات با حضور گسترده خود اعلام داشتند که ما تحت تأثیر هیچ بیگانه‌ای قرار نگرفته‌ایم و نخواهیم گرفت. وی تصریح کرد: مردم ایران به‌خصوص کردستانی‌های عزیز همانند مراحل گذشته با بینش و آگاهی و با تکیه بر مردم سالاری در روز 7 اسفند نیز با حضور آگاهانه و بصیر خود بار دیگر فایق آمدند. نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان گفت: یک نماینده باید مردم‌دار باشد، حال مردم را درک کند و به نیت خدمت به مستضعفین که امام راحل بارها و بارها به آن تأکید داشته‌اند وارد مجلس شود.
وی اظهار داشت: کسی که نماینده مردم باشد باید به درد‌ دل مردم گوش دهد و آشنا به حال و وضع مردم و دلسوز آنان باشد. نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان بیان داشت: حضور پرشور مردم موجب یأس و ناامیدی بیگانگان و دشمنان نظام و کسانی که آرزوی شکست و از پای درآمدن نظام را دارند، شد. دوستی‌نژاد اظهار داشت: افرادی هم که به مجلس راه می‌یابند باید خود را مدیون مردم بدانند و در حد توان در خدمت به مردم دریغ نکنند و جوابگوی علاقه و محبت مردم نسبت به خود باشند. وی افزود: مردم نه تنها با انتخابات و صندوق‌های رأی که سرنوشت آینده ملت به این انتخابات گره خورده بود، قهر نکردند، بلکه اطرافیان و خانواده‌های خود را به حضور پرشور در این صحنه فراملی دعوت می‌کردند. نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان ابراز داشت: مردم باید به دور از هر گونه ناروایی به منظور پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی در پای صندوق‌های رأی حضور شفاف و گسترده داشته باشند. وی افزود: مدیران و مسئولان در هر جایگاهی که هستند باید با عملکرد مثبت و خوب پاسخگوی محبت و اعتماد مردم به نظام باشند که در انتخابات هفتم اسفند ماه بار دیگر پشتیبانی خود را از نظام به اثبات رساندند. انتهای پیام/79003/آ30/د1000
انتخابات سنندج
23:51 - 10 اسفند 1394

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ