در مقابل ریزش‌های انقلاب رویش نیز وجود داشته است

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: اگر در طول انقلاب ریزش‌هایی وجود داشته، رویش‌هایی نیز داشتیم که نمونه آن شهدای مدافع حرم و جوانانی انقلابی هستند که حتی پس از دوران جنگ متولد شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار جمعی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: خط امام و رهبری، همان خط پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) است و گروه‌ها و احزابی که تشکیل شده است، تنها بازی سیاسی است که طبق آیات قرآن تنها دو گروه در کشور اسلامی وجود دارند، یا انقلابی یا ضد انقلاب و گروه‎هایی که تشکیل شده، هیچ معنایی ندارد. وی در ادامه تصریح کرد: هر کس انقلابی باشد، باید پایبند به فرامین رهبری و طبق قانون اساسی عمل کند که خداوند در قرآن خطاب به پیامبر فرمود، اگر اینان در برابر حکم و قضاوت‌هایی که انجام می‌دهی، اختلاف کردند، ایمان نیاوردند، حکم تو فصل‌الخطاب است و همه مخالفان و موافقان باید تسلیم باشند. امام جمعه اصفهان در ادامه خطاب به جانبازان با تأکید بر اهتمام بیشتر مسئولان برای ایجاد تسهیلات مناسب جهت رفاه این قشر از جامعه گفت: رسیدن به مقام جانبازی لطف بزرگ خداوند نسبت به شما است و اگر نتوانستیم در قبال شما وظیفه خود را به درستی انجام دهیم، این بی‌ادبی‌های ما باعث کفران نعمت توسط شما نشود و شما را نسبت به الطاف الهی دلسرد نکند. وی با بیان روایتی بیان داشت: با فضیلت‌ترین اعمال، سخت‌ترین آنها است، بنابراین اجر و مقام شما نسبت به شهدا بالاتر است و شما همچنان صدمات و ترکش و گلوله جنگ را تحمل می‌کنید.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان افزود: هیچ‌گاه بر اثر مشکلات ارتباط با خدا را سست نکنید که اگر این انقلاب حفظ شده است به برکت خون شهدا و شما جانبازان عزیز است و اگر هم در طول انقلاب دارای ریزش‌هایی بوده‌ایم، رویش نیز وجود داشته که نمونه آن شهدای مدافع حرم و جوانانی انقلابی هستند که حتی پس از دوران جنگ متولد شدند. انتهای پیام/63056/صا/د1000
امام جمعه اصفهان طباطبایی نژاد
15:08 - 28 دی 1394

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ