تشییع پیکر شهدای دفاع مقدس هیچ ربطی به انتخابات و فضای حاکم بر آن ندارد
فرمانده سپاه جهرم گفت: تشییع پیکر شهدای دفاع مقدس که تمام مردم و مسئولان نظام، وامدار خون بابرکت آنها هستند، هیچ ارتباطی به انتخابات و فضای حاکم بر آن ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، محمدصادق شادمند عصر امروز در جمع خبرنگاران از تشییع پیکر تعدادی از شهدای گمنام تازه تفحص شده در تاریخ 25 دیماه در بخشهای خفر، کردیان و مرکزی خبر داد و اظهار داشت: خصوصیت بارز شهدا اطاعت بیچونوچرا از ولایت و رهبری جامعه اسلامی بوده است. وی با اشاره به حال و هوای نزدیک به انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی، بیان کرد: تشییع پیکر شهدای دفاع مقدس که تمام مردم و مسئولان نظام وامدار خون بابرکت، آنها هستند، هیچ ربطی به انتخابات و فضای حاکم بر آن ندارد.فرمانده سپاه جهرم افزود: قدرشناسی شهدای گرانقدر همواره و در تمام زمانها توسط مردم به خوبی و باشکوه خاصی برگزار شده، همانطور که در تشییع شهدای مدافع حرم حضرت زینب (س) در جهرم بهویژه تشییع شهید خانعلی یوسفی از اتباع افغانی مقیم جهرم را شاهد و ناظر آن بودیم. شادمند با دعوت از عموم مردم حزبالله، ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان جهرم، برای برگزاری مراسم استقبال و تشییع باشکوه کاروان شهدای گمنام با عنوان شهدای بصیر، توضیح داد: صبح روز جمعه 25 دیماه کاروان شهدا در منطقه شهیدپرور خفر مورد استقبال و تشییع مردم این شهر واقع خواهد شد. وی افزود: در ادامه کاروان شهدای بصیر در جهرم و پیش از شروع نماز جمعه مورد استقبال مردم و مسئولان قرار خواهد گرفت و تشییع خواهند شد.
فرمانده سپاه جهرم با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته در کمیته استقبال و تشییع شهدای گمنام در جهرم از برپایی ایستگاههای صلواتی در طول مسیر، رژه موتوری بسیج در مراسم تشییع و برگزاری دو برنامه شبی با شهدا در بخش مرکزی و کردیان با حضور کاروان شهدا خبر دادانتهای پیام/2448/ذ30/ض1002.
21:45 - 22 دی 1394