برنامه‌های دهه فجر باید در راستای ترویج و تعمیق ارزش‌های انقلاب برگزار شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: برگزاری برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر باید در راستای ترویج و تعمیق ارزش‌های انقلاب و اندیشه‌های امام راحل به عنوان یک ضرورت به ویژه برای نسل جوان مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مهدی حقیقی ظهر امروز در کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد دهه فجر استان مرکزی اظهار داشت: ارائه برنامه‌های ویژه در ایام‌الله دهه فجر به منظور ایجاد امیدآفرینی، نشاط و پویایی در نسل جوان با پیش‌بینی و تدارک برنامه‌های شاد و تحول آفرین باید در اولویت قرار گیرد. وی افزود: تلویزیون به عنوان ویترین برنامه‌های دهه فجر باید با برنامه‌ریزی هدفمند و همچنین با همکاری اعضای ستاد برنامه‌های تأثیرگذاری را برای شهروندان در نظر گیرد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: ارائه طرح‌ها و برنامه‌های جدید و دستاورد‌های انقلاب برای نسل جوان انقلاب می‌تواند پاسخگوی ذهن پرسشگر این قشر که در دوران انقلاب نبودند باشد. حقیقی‌ ادامه داد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با برنامه‌های دروغین و همچنین استفاده از فضاهای مجازی به دنبال تخریب افکار نسل جوان نسبت به انقلاب و نظام هستند که باید با ارائه‌های برنامه‌های کارشناسی شده و بیان واقعیات انقلاب توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم. وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت برنامه‌های دهه فجر در تبیین اقتدار و جایگاه نظام در منطقه گفت: تنها دلیلی که باعث مذاکره کشورهای بزرگ دنیا با ایران شد، اقتدار انقلاب اسلامی ایران و تاثیرگذاری آن در دنیا بوده که باید برای نسل جوان به درستی بیان شود. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر فرصتی مناسب برای نمایش خدمات نظام در طول این مدت است.
حقیقی بیان داشت: از ظرفیت مفاخر، علما، دانشمندان، نویسندگان استان مرکزی در تبیین دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی ایران باید استفاده شود. وی اظهار داشت: رسانه‌های استان مرکزی باید در کنار صدا و سیما در راستای اطلاع‌رسانی و چگونگی برگزار شدن برنامه‌ها گام بردارند و تمامی برنامه‌های این ایام به ویژه افتتاح پروژه‌ها، دیدار با خانواده‌های شهدا و... را به اطلاع مردم برسانند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران و انتقال دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به مردم به ویژه نسل جوان باید در دستور کار ستاد دهه فجر این استان قرار گیرد. انتهای پیام/87004/ط30/د1000
دهه فجر
16:12 - 20 دی 1394

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ