67 مرکز آموزش معلولان در استان لرستان وجود دارد

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان لرستان گفت: 67 مرکز آموزش معلولان در این استان به منظور ارائه آموزش‌های لازم به این جامعه فعالیت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، امیرحسین برجی ظهر امروز در همایش روز جهانی معلولان در مدرسه احیاء این شهرستان اظهار کرد: رفع مشکل فضای آموزشی معلولان استان لرستان ضرورتی انکار‌ناپذیر است. وی با اشاره به 12 آذرماه روز جهانی معلولان، عنوان کرد: هدف از نام‌گذاری این روز آگاهی‌بخشی به جامعه نسبت به طیف‌های مختلف معلولان و گوش‌زد ارائه خدمات لازم به مسئولان است.رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی لرستان جامعه معلولان را بزرگ‌ترین اقلیت جهان دانست و افزود: مسئولان باید رسیدگی به معلولان را در دستور کار خود قرار دهند.برجی ادامه داد: در دین مبین اسلام و روایت پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) سفارشات فراوانی به رسیدگی به امور معلولان شده است.وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به مسئولان بر رسیدگی جدی به جامعه معلولان، خاطرنشان کرد: اجرای قانون حمایت از معلولان در کشور و کاهش مشکلات این جامعه در اجرای این قانون ضروری است.رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی لرستان با اشاره به ناکافی دانستن اقدامات انجام شده به جامعه معلولان این استان، تاکید کرد: اشتغال را می‌توان عمده‏‏‏‎ترین مشکل این جامعه در کشور و به تبع در استان لرستان دانست.برجی یادآور شد: نهادهای دولتی موظف به اجرای قانون به کارگیری سه درصدی معلولان در استخدامی‌های خود هستند.وی اضافه کرد: براساس قانون بهسازی معابر و متناسب نمودن اماکن عمومی به منظور استفاده معلولان از خدمات شهری یکی از وظایف شهرداری‌ها است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی لرستان خاطرنشان کرد: 3700 دانش‌آموز با نیاز ویژه در مراکز آموزشی این استان مشغول به تحصیل هستندبرجی اظهار کرد: استان لرستان جزو 10 استانی است که هزینه ایاب و ذهاب و سرویس مدارس استثنایی آن در سال جاری رایگان اعلام شده است.وی با اشاره به اجرای طرح‌های حمایتی به معلولان استان لرستان همزمان با سایر استان‌های کشور در سال جاری، افزود: این طرح شامل کمک هزینه کاشت حلزون گوش، جراحی‌های ضروری، داروهای مستمر و ... به معلولان برخوردار از بیمه پایه است. رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی لرستان با اشاره به توانمندی کودکان با نیازهای ویژه این استان، تاکید کرد: کسب رتبه 319 کنکور، کسب رتبه‌‏های برتر در هنرهای نمایشی، قرآن و احکام کشور در سال جاری گواهی بر این ادعا است.انتهای پیام/85012/ک30/ظ1004.
مدارس استثنایی
14:00 - 15 آذر 1394

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ