تجمع داروخانهداران مقابل ساختمان دامپزشکی اصفهان
داروخانهداران دامپزشکی اصفهان در اعتراض به تصمیمی که آن را حذف داروخانهها از چرخه توزیع داروی دام مینامند در مقابل ساختمان دامپزشکی اصفهان تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، تغییر دولت یازدهم و تغییر رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور در سال 92 موجب اخذ تصمیماتی در حوزه این ارگان شد که طی این مدت اعتراضات فعالان صنف دامپزشکی را به همراه داشته است.
بر اساس یکی از این تصمیمات، داروخانه­های دامپزشکی به دستور رئیس سازمان دامپزشکی از چرخه توزیع دارو حذف شده و این وظیفه به شرکت­های پخش دارو محول شده است.
از ابتدای امر تاکنون اعتراضات داروخانه­داران اصفهانی که تعداد آن­ها به یک هزار و 700 شعبه می­رسد از مراجع قضایی و اجرایی به نتیجه نرسیده و مقرر شده در حرکتی اعتراضی، امروز ساعت 11 صبح در جلوی سازمان دامپزشکی اصفهان تجمعی صورت بگیرد.
خبرگزاری فارس پیگیر دلایل این اعتراض از مسئولان امر خواهد بود و در گزارش­های بعدی ابعاد این قضیه بیشتر تشریح خواهد شد.
انتهای پیام/63062/صا10/د1000
10:30 - 10 آذر 1394