ترویج فرهنگ مصرف آنتی‌بیوتیک در اماکن پرورش دام و طیور قزوین

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت: ترویج فرهنگ مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک در اماکن پرورش دام و طیور یکی از برنامه‌های دامپزشکی این استان است.
سیدبهمن نقیبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین همزمان با آغاز هفته آگاهی‌سازی در خصوص مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها اظهار کرد: ترویج فرهنگ مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک در اماکن پرورش دام و طیور یکی از برنامه‌های دامپزشکی استان قزوین است.وی با بیان اینکه مصرف بی‌رویه داروهای آنتی‌بیوتیک در دامداری‌ها، با مخاطرات بهداشتی و اقتصادی همراه است، افزود: بر همین اساس سازمان جهانی بهداشت دام OIE با همکاری سازمان بهداشت جهانی WHO هفته‌ای را با عنوان «آگاهی‌سازی در خصوص مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها» معرفی کرده‌اند که در آن تلاش دارند تا همه کشورها به صورت فعالانه در این رویداد شرکت کنند.مدیرکل دامپزشکی استان قزوین بیان کرد: در این هفته که از 25 آبان تا یک آذر ماه ادامه دارد، نسبت به اطلاع‌رسانی در خصوص مخاطرات مرتبط با ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی و ترغیب بهترین شیوه‌ها برای محدودسازی مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک برنامه‌ریزی می‌شود.نقیبی هفته آگاهی‌سازی در خصوص مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها را فرصت مناسبی برای ارتقا سطح آگاهی مردم در خصوص تهدیدات ناشی از مصرف فرآورده‌های خام دامی حاوی باقی‌مانده‌های دارویی و ایجاد مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی در اثر مصرف محصولات مذکور در انسان دانست.
این مسئول ضمن اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی به دامداران و مرغداران و سایر رسته‌های وابسته به دام و طیور در خصوص عدم مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک خاطرنشان کرد: تعهد و پایبندی همکاران دامپزشک و مسئولان داروخانه‌ها به دستورالعمل‌ها و رعایت اصول اولیه آنتی‌بیوتیک تراپی از ضروریات این حرفه استمدیرکل دامپزشکی استان قزوین به دامداران توصیه کرد: از مصرف بی‌رویه هر نوع دارو و بدون نسخه دامپزشک خودداری کنند.انتهای پیام/77020/صا20/پ3003.
بهمن نقیبی-مدیرکل دامپزشکی استان قزوین
10:39 - 25 آبان 1394

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ