3 کشته و 3 زخمی در اثر تصادف در محور سقز ـ بوکان
در یک تصادف رانندگی در محور سقز ـ بوکان، 3 نفر کشته و 3 نفر هم بشدت مجروح شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، سلیمان خضری رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان سقز در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: امشب به دنبال تماس تعدادی از مردم با سامانه 115 مرکز فوریتهای پزشکی سقز، از وقوع یک فقره تصادف دلخراش در حوالی روستای سرا در محور اصلی سقز ـ بوکان خبر دادند.
وی ادامه داد: پس از دریافت این پیامها، نیروهای امدادی با 2 دستگاه آمبولانس سریعا به محل اعزام شدند.
خضری گفت: پس از رسیدن نیروهای امدادی به محل تصادف که در کیلومتر 15 مسیر یاد شده بین یکدستگاه سواری پژو 405 و یک دستگاه پراید روی داده بود، 2 نفر از مصدومان به بیمارستان امام خمینی و 2 مصدوم دیگر به بیمارستان تامین اجتماعی انتقال داده شدند.
وی در ادامه افزود: متاسفانه یک نفر از مصدومان قبل از رسیدن به بیمارستان تامین اجتماعی و قبل از هر گونه اقدام پزشکی، به علت شدت جراحت فوت شد.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان سقز گفت: 2 نفر از کشتههای سر صحنه تصادف توسط آمبولانس آتشنشانی شهرداری سقز به سردخانه بیمارستان امام خمینی انتقال داده شدند.
کریم ویسی فرمانده پلیس راه شهرستان سقز علت این حادثه را انحراف به چپ توسط خودروی سواری پژو به خاطر سرعت زیاد در جاده لغزنده و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرد.
شایان ذکر است، شب گذشته هم در برخورد یک دستگاه پژو 405 و یک دستگاه پراید، 4 نفر کشته شدند.
انتهای پیام/79021/ج20/ژ1001
23:49 - 19 آبان 1394