تولید 5 هزار تن ماهی گرم‌آبی در بابلسر و فریدونکنار

رئیس اداره شیلات شهرستان بابلسر و فریدونکنار از تولید بیش از 5 هزار تن ماهی گرم‌آبی با ارزش اقتصادی 250 میلیارد ریال در سطح دو شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، بهروز عمرانی ظهر امروز در جلسه توسعه روستایی در فرمانداری بابلسر، اظهار کرد: شهرستان بابلسر و فریدونکنار دارای 287 واحد مزرعه و آب‌بندان است. وی با بیان اینکه امسال از 287 واحد بیش از 5 هزار تن ماهی با ارزش اقتصادی 250 میلیارد ریال برداشت شده است، گفت: در این رابطه برای 377 نفر نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی شده است. این مسئول با اشاره به 35 آب‌بندان شهرستان بابلسر، افزود: تولیدات این آب‌بندان‌ها حدود 2 هزار و 700 تن بود که برای 187 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی شده است. رئیس اداره شیلات شهرستان بابلسر و فریدونکنار با بیان اینکه 12 آب‌بندان به مساحت 750 هکتار نیز در این شهرستان نیاز به طرح توسعه دارد، گفت: به دلیل عدم لایروبی مناسب و برخی اختلافات محلی نتوانستیم از این آب‌بندان‌ها بهره‌برداری مناسبی داشته باشیم. عمرانی با اشاره به اینکه اگر این آب‌بندان‌ها در چرخه تولید قرار گیرند، حداقل یک هزار و 500 تن به تولیدات این شهرستان افزوده و برای 110 نفر نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی می‌شود، افزود: از نظر اقتصادی نیز حدود هشت تا 10میلیارد تومان به درآمد این شهرستان اضافه می‌شود.
بخشدار بهنمیر نیز با تأکید به ضرورت توجه به توسعه روستایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح روستاها، اظهار کرد: بر اساس سند چشم‌انداز توسعه 1404 و توجه به توسعه زیرساخت‌های سطح روستاها، شهرستان بابلسر نسبت به شهرستان‌های دیگر استان، در این بحث بسیار موفق عمل کرده است. مجتبی حبیب‌نژاد با بیان اینکه توجه به روستاها و تلاش در جهت توانمندسازی آنها موجب ایجاد اشتغال پایدار و توسعه روستاها می‌شود، افزود: باید سیاستی در سطح روستاها تعریف شود که بر اساس آن بتوانیم توسعه روستاها را در تمام زمینه‌های فرهنگی، زیربنایی و ورزشی داشته باشیم. حبیب‌نژاد با تأکید به تقویت تعاونی روستایی در سطح روستاها، گفت: تقویت تعاونی روستایی سبب تقویت درآمد کشاورزان و اشتغال پایدار در سطح روستاها می‌شود. انتهای پیام/86010/ت40/د1000
صید ماهی در سواحل بندر انزلی
12:55 - 16 آبان 1394

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ