رنجش مردم خمینی‌شهر از کم لطفی برخی رسانه‌ها / خمینی‌شهر حسینیه ایران است

خلاق رسانه‌ای یکی از این اصول حرفه‌ای هر رسانه است که متأسفانه برخی رسانه‌ها با رعایت نکردن آن و انتخاب تیترهایی که فقط به منظور جذب مخاطب بیشتر زده می‌شود، رنجش مردم یک شهرستان یا منطقه‌ای را فراهم می‌کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان خمینی‌شهر، در حالی که امروز سیزدهم محرم است و هنوز در جای جای ایران اسلامی مراسم‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپاست و مردم به عزاداری برای سرور شهیدان و الگوی تقوا و اخلاق می‌پردازند، برخی‌ها اخلاق را زیر پا گذاشته و به سادگی از آن عبور می‌کنند. اخلاق رسانه‌ای یکی از این نوع اخلاق‌هاست که متأسفانه برخی رسانه‌ها آن را رعایت نمی‌کنند و نسبت به آن پایبند نیستند و خیلی راحت با تیترهایی که فقط قصد جذب مخاطب بیشتری را دارد، فرهنگ مردم یک شهرستان را تخریب و به بازی می‌گیرند و خواسته یا ناخواسته هجمه‌هایی را علیه آن به راه می‌اندازند. شهرستان خمینی‌شهر که همواره لقب حسینیه ایران را یدک می‌کشد به عنوان یکی از شهرهای مهم و پیشروی است که مردمانش عاشقانه و خالصانه به امام حسین (ع) و یاران با وفایش عشق می‌ورزند و همیشه در ایام محرم سنگ تمام گذاشته و با برپایی مراسم‌های متنوع به عزاداری می‌پردازند اما سئوال این است که چرا به جای انعکاس هرچه بهتر شور حسینی مردم این منطقه برخی رسانه‌ها فقط نقاط منفی این شهر را منعکس می‌کنند؟
شهرستان خمینی‌شهر، شهری که از دستاوردها و افتخاراتش از نخستین ترجمه فارسی نهج‌البلاغه گرفته تا نخستین اسکار چیزی نمی‌گویند و نمی‌نویسند تا در اذهان بماند، به جز حوادث و رویدادهای تلخ و غیرمترقبه به نحوی که وقتی در فضای مجازی واژه خمینی‌شهر را سرچ می‌کنی، خبرها و عکس‌های مربوط به این حوادث را می‌بینید، انگار که این حوادث فقط در این شهر رخ داده است یا رخ می‌دهد و خبری از آن دستاوردها نیست. این شهرستان یکی از با قدمت‌ترین و به لحاظ تراکم جمعیتی یکی از پر جمعیت‌ترین شهر‌های استان و حتی کشور است که در نزدیکی شهر اصفهان، پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، اصفهانی که به جرأت می‌توان گفت یکی از زیبا‌ترین و باشکوه‌ترین شهرهای ایران و جهان است اما خمینی‌شهر با این نزدیکی حتی کوچک‌ترین درصدی از آن زیبایی شهری مانند راه‌ها، معابر، پارک‌ها و... را ندارد و شاید باید اذعان کرد حتی این زیبایی به اندازه شهرهای تقریبا نوپایی چون شاهین‌شهر و سپاهان‌شهر و غیره نمی‌رسد. همجواری که در دوران مختلف بیش از آنکه برای این شهرستان فرصت باشد، بنا به دلایلی تهدید بوده، به نحوی که در اکثر اوقات حتی نقاط ضعف و منفی کلانشهر اصفهان نیز به خمینی‌شهر نسبت داده شده است. جای تامل دارد، چرا شهری که مزین به نام امام خمینی (ره) است و از ابتدای انقلاب تاکنون با تقدیم بیش از 2 هزار و 300 شهید و 372 آزاده و حدود 4 هزار جانباز، پایبندی خود را به نظام و انقلاب اثبات کرده است در برخی موارد اینگونه مورد هجمه رسانه‌ای قرار می‌گیرد.
مگر نه این است که مردم خمینی‌شهر برای به ثمر رسیدن این انقلاب فریادها زده‌اند و خون‌ها داده‌اند؟ بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموزان این شهر در شکل‌دهی مبارزات انقلابی حضوری موثر و پویا ایفا کردند و در پیشرفت روند مبارزه نقش اساسی داشتند از جمله اینکه در آن دوران به تاسیس انجمن اسلامی دانش‌آموزان اقدام نمودند و با هماهنگی فرهنگیان مبارز شهر در تظاهرات و اعتصابات علیه رژیم ستمشاهی نقش فعال و عمده‌ای را بازی می‌کردند که از جمله این افراد می‌توان به «محسن کیانی، حسن شاهمرادی و مرتضی شاهین» اشاره کرد که در جریانات انقلاب جان خود را تقدیم نمودند. سئوال این است، انتشار اینگونه اخبار از طریق برنامه‌های ماهواره‌ای شاید جای تعجب نداشته باشد، اما چرا برخی رسانه‌ها و سایت‌های داخلی به دامن زدن اینگونه اخبار کذب کمک و به حیثیت و جایگاه مردم خمینی‌شهر به عنوان یک شهر مذهبی و انقلابی خدشه وارد می‌کنند؟ دیار قهرمان‌پرور و حماسه خیز خمینی‌شهر در دوران انقلاب مانند همیشه حماسه آفرین بوده و جوانان این شهر همواره برای سرنگونی ظلم و بی‌عدالتی به خاک و خون کشیده شده‌اند و موید این نظر 12 شهید گلگون کفن دوره انقلاب است.
و اما در پایان مردم مومن، انقلابی و متدین خمینی‌شهر قاطعانه از مسئولان می‌خواهند که از یاد نبرند که شعار این انقلاب «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» است و ما در حالی که استقلال کشور را حفظ می‌کنیم باید این آزادی را نیز به مردم خود هدیه کنیم و اسلام را نیز در لحظه لحظه‌های زندگی خود وارد کنیم و از یاد خداوند غافل نشویم. لازم به ذکر است، دیروز در برخی رسانه‌ها خبری منتشر شد که در آن با استفاده از نام خمینی‌شهر حادثه ناگواری که در استان دیگر رخ داده بود منعکس شد که به نظر می‌رسد ضرورتی بر استفاده از نام این شهرستان و بازگو کردن حادثه‌ای که در گذشته در این شهرستان رخ داده است، نبود و این اقدام خواسته یا ناخواسته فقط ناراحتی مردم این خطه را فراهم نمود. انتهای پیام/63060/صا/د1000
خمینی شهر
08:13 - 28 اکتبر 2015

1 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ