لزوم پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی با حمایت مسئولان از تولیدکنندگان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین لزوم پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی با حمایت مسئولان از تولیدکنندگان را مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، علیرضا کشاورز قاسمی در نشستی که با همت دادگستری قزوین برای تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان قزوین بعد از ظهر امروز در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد با اشاره به لزوم ارتقای اقتصادی روزافزون در استان قزوین اظهار کرد: مطابق چشم‌انداز ترسیم شده برای حوزه‌های مختلف اقتصادی، هرساله باید جایگاه اقتصادی ما ارتقا پیدا کند تا در پایان چشم‌انداز به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.وی بیان کرد: اگر بخواهیم شرایط کنونی تولید در استان قزوین را ترسیم کنیم با شرایط نامطلوبی مواجه می‌شویم؛ چراکه با توجه به زیرساخت‌های موجود در استان و شرایطی که از آن بهره‌مند هستیم از تمام توان اقتصادی آن استفاده نکردیم.رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین با اظهار تأسف از این موضوع که برخی از حوزه‌های اقتصادی با تعدیل نیروی اجرایی مواجه شدند، تصریح کرد: لازم است برای بهبود شرایط کنونی، اقدامات برجسته‌ای از سوی مسئولان دستگاه‌ای اجرایی برنامه‌ریزی شده و صورت گیرد تا موجب رشد شاخص‌های اقتصادی و تولیدی در استان شود.این مسئول با اشاره به سیاست‌های ابلاغ شده در قالب بسته اقتصاد مقاومتی مطرح کرد: توجه به این حوزه و تلاش برای دستیابی به اهداف تعیین شده در آن بر عهده عموم مسئولان و افراد توانمند بخش خصوصی است چراکه توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های اقتصادی و بهبود رفاه اجتماعی را به همراه دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین ادامه داد: فعالان بخش خصوصی لازم است در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سرمایه‌گذاری با هدف بی‌نیاز کردن کشور به صنایع خارجی وارد شوند و مسئولان دستگاه‌های اجرایی نیز باید زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز فعالان این عرصه را فراهم کرده تا هنگام حضور در برنامه‌های گوناگون اقتصادی با مشکل مواجه نشوندکشاورز قاسمی یادآور شد: حمایت از فعالان اقتصادی ، تولیدکنندگان و صنعتگران بخش خصوصی یکی از ویژگی‌های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است که توجه روزافزون مسئولان دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.وی افزود: عموم تولیدکنندگان علاقه دارند همراهی و حضور مسئولان را در کنار خود داشته باشند که در راستای توسعه فعالیت‌های اجرایی صنعتگران و رفع موانع تولید گام بر می‌دارند.رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین تأکید کرد: نباید این احساس در جامعه و به‌خصوص در جمع تولیدکنندگان وجود داشته باشد هر یک از دستگاه‌های مرتبط با حوزه صنعت، به صورت بخشی و جزیره‌ای فعالیت می‌کنند.انتهای پیام/77017/ج30/پ3003.
علیرضا کشاورز قاسمی
18:02 - 26 مهر 1394

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ