هیئت‌ها از هرگونه کاری که موجب وهن مذهب شود پرهیز کنند

معاون فرهنگی پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی فارس گفت: هیئت‌های مذهبی از حمل هرگونه اشیا و نمادهایی که موجب وهن عزاداری اصیل می‌شود، بپرهیزند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس، حجت‌الاسلام شکرالله دانش با تأکید بر اینکه هیئت‌های مذهبی باید از هرگونه عمل و یا حمل هر شیئی که باعث وهن عقاید و عزاداری اهل‌ بیت (ع) شود بپرهیزند، اظهار داشت: با توجه به اینکه هیئت‌های مذهبی در فارس سازمان‌دهی شده‌اند و هم‌اکنون شورای هیئات مذهبی در تمام شهرستان‌های استان فعال بوده و کانون مداحان نیز در شهرستان‌ها شکل‌ گرفته است انتظار می‌رود امسال متفاوت از سال‌های گذشته و باکیفیت و کمیت مناسب‌تری برنامه‌های سوگواری، سخنرانی، روضه و تعزیه برگزار شوند. وی افزود: هیئت‌های مذهبی در تمام شهرها و روستاها باید زمینه حضور سخنوران و خطبای مذهبی را فراهم کنند تا مجالس سیدالشهدا (ع) آگاهی‌بخش و معرفت‌افزا باشد. دانش تصریح کرد: هیئت‌ها ضمن توجه به مسائل عاطفی، احساسی و گریه و عزاداری، برنامه‌های عقیدتی، اخلاقی، مناسک و احکام دینی و آموزه‌های قرآنی را نیز مدنظر قرار دهند. وی در مورد عملکرد مداحان نیز نکاتی را متذکر شد و ابراز داشت: مداحان اهل‌ بیت (ع) با افزایش سطح مطالعات دینی و استفاده از منابع و کتب مذهبی و مقاتل، مستندخوانی کنند و از طرح مسائل ضعیف و یا اشعار کم‌محتوا که باعث وهن عقاید مذهبی می‌شوند بپرهیزند.
این مسئول فرهنگی اضافه کرد: در برنامه‌های هیئت‌های مذهبی باید مسائل خانواده و تربیت دینی کودکان و نوجوانان لحاظ شود و افزایش سطح محتوی و قالب برنامه‌های دینی باید به شکل جذاب و غنی باشد که نوجوانان و جوانان را به حضور در مجالس دینی راغب کند. وی در پایان بیان کرد: مناسب است که هیئت‌ها از مشاورین روحانی، ائمه محترم جمعه و جماعات و مدرسین حوزه‌های علمیه برای رشد و تعالی برنامه‌های مذهبی خود کمک بگیرند. انتهای پیام/2448/ط/ژ1001
وهن-عزاداری
10:42 - 25 مهر 1394

1 بازنشر
9 بازدید




1 پاسخ