روزانه 2 هزار تن شیر در آذربایجان‌شرقی تولید می‌شود

مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی به تولید روزانه 2 هزار تن شیر در آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: شرایط آب و هوایی این استان برای ایجاد دامپروری‌های بزرگ صنعتی مناسب است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، منوچهر باغبانی‌حقی اظهار داشت: دامپروری‌های صنعتی بالای 100 راس دام در این استان از وضعیت اقتصادی بهتری برخوردار هستند.مدیرعامل شرکت کشت و صنعت آذرنگین نیز گفت: سابقه دیرینه آذرنگین در بخش اصلاح نژادی موجب شده تا گاوهایی با شیردهی بالای 80 لیتر در روز، در چرخه تولید مثل این واحد کشت و صنعت قرار بگیرند.ناصر قاسمی افزود: این شرکت در حال حاضر با 2 هزار راس گاو، روزانه بیش از 30 تن شیر تولید می‌کند و در صورت اجرای فاز توسعه با اضافه شدن 6 هزار راس گاو، این میزان تولید روزانه به 120 تن خواهد رسید.وی گفت: با وجود اینکه قیمت شیر برای رعایت حال مصرف کنندگان کنترل می‌شود و یک کیلوگرم شیر از لحاظ قیمت با یک کیلوگرم علوفه برابری می‌کند، افزایش بهره‌وری در آذرنگین موجب توسعه روزافزون این کشت و صنعت شده است.در این نشست مدیران عامل بانک‌های ملی، کشاورزی و رفاه کارگران، توجیه اقتصادی طرح توسعه شرکت کشت و صنعت آذرنگین را مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار دادند و مقرر شد تا پس از بررسی‌های میدانی نسبت به مشارکت در این طرح توسعه اظهار نظر کنند.سرپرست معاونت امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری آذربایجان شرقی سپس از بخش‌های مختلف این واحد کشت و صنعت بازدید کرد.شرکت کشت و صنعت و دامپروری آذرنگین در زمینی به وسعت یک هزار و 100 هکتار، سالانه 500 راس گاو نر گوشتی و 500 راس تلیسه باردار تولید می‌کند.
این شرکت در حوالی روستای تازه کند تبریز واقع است و دارای حدود 400 هکتار اراضی زیر کشت غلات و علوفه دامی با سیستم آبیاری مکانیزه استانتهای پیام/60002/و/چ3000.
دامپروری
15:35 - 30 شهریور 1394

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ