عده‌ای از ورود تفکر بسیجی به عرصه فرهنگ و هنر نگران هستند

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت: با گذشت 36 سال از انقلاب هنوز عده‌ای نگران ورود تفکر بسیجی به عرصه فرهنگ و هنر هستند و با آشفتگی از این ورود تاثیرگذار اظهاراتی متفاوت ارائه می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی بسیج هنرمندان استان اردبیل، عظیم دشتی در جلسه تشکل هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل اظهار کرد: تجربه نشان داده است در هر بخشی از مجموعه نظام که تفکر و روحیه بسیجی حاکم شده است در آن بخش و عرصه ارزش‌ها رشد و نمو پیدا کرده است به همین خاطر نباید برخی هنرمندان از ورود تفکر بسیجی به میدان هنر ناراحت و پریشان باشند. وی افزود: هنرمندان بسیجی انسان‌های پاک، بااخلاص و امتحان داده‌ای هستند که از متن مردم برخاسته و برای صیانت از هنر متعهد در کشور تلاش می‌کنند.رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل یادآور شد: در جنگ نرم یکی از اهداف دشمنان تخریب چهره‌های فاخر هنری است و برای تخریب این چهره‌ها از هیچ شیوه و ترفندی ابا نمی‌کنند و متاسفانه در داخل کشور نیز عده‌ای ناخواسته و ناآگاهانه وارد این میدان می‌شوند و برای دلسرد کردن این قشر متعهد تمام توان خویش را بکار می‌گیرند.دشتی یکی از وظایف سازمان بسیج هنرمندان را جریان‌سازی در عرصه هنر عنوان کرد و افزود: بی‌تفاوتی به ناهنجاری‌ها و حرمت‌شکنی‌ها در عرصه فرهنگ و هنر گناه نابخشودنی است بنابراین حق هنرمندان متعهد است که در هر بخشی از هنر انحرافی مشاهده کردند برای برطرف کردن و از بین بردن این انحرافات به متولیان فرهنگ و هنر کمک کنند.
این مسئول با انتقاد از کسانی که کم‌کاری خود را در حوزه فرهنگ به پول و اعتبار ربط می‌دهند و با این بهانه به دیگر فعالان عرصه فرهنگ و هنر استان هجمه وارد می‌کنند،‌ بیان کرد: اینکه تصور کنیم امروزه پول و اعتبار در جامعه و مسائل فرهنگی حرف اول را می‌زند تصور باطلی است زیرا در عصر حاضر این فکر و اندیشه‌ها هستند که حرف نخست را می‌زنند نه پول و اعتبار زیرا هستند سازمان‌هایی در کشور که نمی‌توانند از اعتبارات قابل توجه خود استفاده کافی ببرند و در مقابل هستند دستگاه‌هایی که با حداقل امکانات و اعتبارات خود کارهای ارزشمندی را انجام می‌دهندرئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل ادامه داد: جشنواره‌هایی که با حضور و مشارکت 200 یا 300 نفری هنرمندان استان و با اندک اعتبار برگزار می‌شود نشان از مدیریت جهادی و روحیه بسیجی دست‌اندرکاران این جشنواره‌هاست که داوطلبانه و مخلصانه برای ترویج هنر ارزشی پا به این عرصه گذاشته‌اند و ماه‌ها وقت خود را صرف انجام این ماموریت می‌کنند.دشتی گفت: بزرگترین مشکل بعضی‌ها این است که با سنجه‌های زائیده ذهن خود عملکرد دیگران را می‌سنجند و بعد می‌گویند غیرتخصصی‌ها وارد هنر شده و پول‌های مملکت را هدر می‌دهند.انتهای پیام/62004/غ/ف4004.
اردبیل - عظیم دشتی - رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل
09:57 - 15 سپتامبر 2015

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ