خانواده‌ها روش صحیح استفاده از فضای مجازی را بیاموزند/ بسیاری از معضل‌ها از فضای مجازی است

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: امروز خانواده‌ها باید روش صحیح استفاده از تلفن همراه و فضای مجازی را بیاموزند؛ چراکه بسیاری از معضل‌های جامعه از فضای مجازی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضا تقوی پیش از ظهر امروز در نشستی با شماری از مسئولان شرق استان تهران، با اشاره به برگزاری همایش تکریم از امام‌زادگان شهرستان فیروزکوه تأکید کرد: افراد روش استفاده و بهره‌برداری صحیح و به‌موقع از ماشین و ابزارهای ماشینی که وارد زندگی‌مان شده را باید در خود تقویت کنند و بیاموزند.وی تصریح کرد: سلامتی خود و هم‌بستگی خانواده‌ها و فرزندان را با گذراندن اوقات خویش در فضاهای مجازی به دست فراموشی نسپاریم.تقوی بسیاری از معضل‌های جامعه مثل طلاق، مرگ و میر و جراحات در تصادفات رانندگی، ارتباطات نامشروع، بچه‌های طلاق و ... را از جمله مسائلی دانست که به تلفن همراه و فضای مجازی که آن هم از همین دست ابزار ماشینی است، بازمی‌گردد.رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه برگزاری این همایش را مورد تحسین، تشویق و استقبال قرار داد و اظهار کرد: این مراسم بسیار مبارک و نورانی و با موضوع تکریم امام‌زادگان واجب‌التعظیم که ستارگان شهرستان و استان تهران هستند، به همت مسئولان و با هدف ایجاد تحرک جدید در این حوزه برگزار شد.تقوی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این همایش‌ها و بررسی و مورد توجه قرار دادن این مسائل، شاهد اوج فعالیت‌ها در فیروزکوه باشیم و زمینه برای بالندگی امور فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه داشتن سرمایه از ارکان اصلی کار اقتصادی است، بیان کرد: افراد در جامعه برای کار و فعالیت‌های اقتصادی نیاز به سرمایه دارند و همان‌طور که سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی متفاوت است، سرمایه‌گذاری‌های فرهنگی هم به اشکال مختلف انجام می‌شود و سرمایه‌های فرهنگی و معنوی اثر، ارزش و کارکردشان نه‌تنها کمتر از اثر سرمایه‌های اقتصادی نیست، بلکه اساس و رشد جامع یک جامعه به حفظ و تقویت و توسعه سرمایه‌های معنوی آن جامعه بستگی داردرئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با بیان اینکه در جامعه فرهنگی و دینی‌مان سرمایه‌های معنوی بسیار ارزشمندی وجود دارند و تاریخ و تمدن هر ملت سرمایه معنوی آن است، گفت: مردم می‌توانند با تکیه بر تاریخ، تمدن و گذشته پرافتخار خود، راه آینده را با قدرت بپیمایند.تقوی چهره‌های فرهیخته جامعه، نخبگان، شهدا، آثار باستانی، میراث مکتوب و مجسم، واقعه عاشورا، ولادت و امامت که سرمایه معنوی انسان‌ساز و تحرک‌بخش هستند، را از سرمایه‌های معنوی جامعه دانست و ادامه داد: ما هرچه داریم از شهدا داریم؛ میراث فرهنگی یک ملت در اصل همان میراث معنوی بوده، چون بیانگر فرهنگ گذشته و انتقال به نسل آینده و حاضر است.این مسئول اظهار کرد: با تکیه بر سرمایه‌های معنوی خود می‌توانیم وحدت خویش را حفظ کرده و مقابل دشمن بایستیم و از کیان ملت پاسداری کنیم.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه به شعارهای «نهضت ما حسینیه» و شعار «حسین، حسین» در جبهه‌های جنگ به عنوان سرمایه‌های معنوی که آن زمان به عنوان نیروی مثبت و قدرت حماسه می‌آفرید، اشاره کرد و گفت: امروز باید به شدت از سرمایه‌های معنوی پاسداری کردانتهای پیام/67012/ق40/پ3003.
فضای مجازی
11:10 - 14 شهریور 1394

1 بازنشر
5 بازدید



1 پاسخ