توسعه ورزش کونگ‌فو در کردستان، یک اولویت است

رئیس اداره ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان گفت: توسعه فرهنگ این ورزش با توجه به اینکه خواسته همگانی است، یک اولویت به شمار می‌رود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عهدیه دولت‌آبادی ظهر امروز در سمینار نوابین هیئت‌های کونگ‌فو سراسر کشور اظهار کرد: نیاز است برای توسعه سلامت بانوان از طریق ورزش‌هایی چون کونگ‌فو، گام‌های جدی و اساسی برداریم. وی با بیان اینکه 50 درصد جامعه را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: توسعه فرهنگ این ورزش با توجه به اینکه خواسته همگانی است، یک اولویت به شمار می‌رود. رئیس اداره ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان بر ضرورت توسعه کمی و کیفی رشته کونگ‌فو و در نظر گرفتن جنبه عمومی و قهرمانی آن به صورت توأمان تأکید کرد. دولت‌آبادی، تعداد باشگاه‌های کونگ‌فو ویژه بانوان در استان کردستان را 16 مورد ذکر کرد و افزود: همچنین 43 مربی و 57 داور زن نیز در این رشته در استان کردستان حضور دارند. وی تصریح کرد: طی پنج سال اخیر هر سال یک دوره مربیگری و داوری ویژه مربیان و داوران این ورزش در سطح استان برگزار شده است که کیفیت خوب آن را شاهد بوده‌ایم. رئیس اداره ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: هیئت کونگ‌فو از جمله معدود هیئت‌های ورزشی است که در تمامی شهرستان‌ها، فعالیت مستمر دارد. دولت‌آبادی در ادامه به ذکر عناوین و مدال‌های کسب شده توسط هیئت استانی این ورزش در کشور پرداخت و گفت: کسب 6 مدال حاصل تلاش ورزشکاران کردستانی این ورزش در ایران بوده است.
وی افزود: در مسابقات قهرمانی کشور جوانان، کونگ‌فوکاران بانوی کردستانی، موفق به کسب یک عنوان نائب قهرمانی و در رقابت‌های قهرمانی کشور نوجوانان نیز موفق به کسب سه نشان برنز و جایگاه سومی شده‌اند. این مسئول خاطرنشان کرد: در رده سنی بزرگسالان نیز، ورزشکاران کردستانی در پیکارهای قهرمانی کشور کونگ‌فو، دو عنوان دومی را به دست آوردند، ضمن آنکه یک ورزشکار استان نیز به اردوی تیم ملی راه یافت. انتهای پیام/79012/ط30/ژ1001
فارس کردستان
15:21 - 7 مرداد 1394

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ