سهم صفر درصدی کهگیلویه و بویراحمد از هزینه‌های سازمان توسعه صادرات

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: کهگیلویه و بویراحمد تنها استانی در کشور است که از هزینه‌های سازمان توسعه صادرات تاکنون هیچ استفاده‌ای نکرده و بهره‌ای نبرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جبار کیانی عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در برخی از موارد هیچ سهمی از سازمان‌ها و دستگاه‌های مهم کشوری نبرده است، اظهار کرد: برای مثال اگر توجه کرده باشیم این استان تاکنون از امکانات و تسهیلات سازمات توسعه صادرات هیچ استفاده‌ای نکرده است.رئیس اتاق بازرگانی یاسوج افزود: همچنان که ما می‌دانیم این سازمان در سطح کشور و در استان‌های مختلف پول‌های هنگفتی هزینه کرده است اما دریغ از اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون حتی یک ریال از این هزینه‌ها را به خود دیده باشد.این مسئول در بخش خصوصی گفت: سازمان توسعه صادرات در استان‌های کشور کارهای بسیاری خوبی انجام داده از جمله در خصوص اعزام‌های بین‌المللی سرمایه‌گذران و تجار به نمایشگاه‌های بین‌المللی که تاکنون هیچ‌گونه اقدامی در استان ما برای مراوده با این سازمان صورت نگرفته است.وی در ادامه به برخی از مشکلاتی که در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که باعث شده در خصوص صادرات با بن‌بست مواجه شود یکی از آن‌ها را مربوط به صادرکنندگانی دانست که کارت بازرگانی‌آن‌ها به نام این استان صادر نشده ولی همچنان از خدمات ویژه استان برای افزایش تولید خود استفاده می‌کنند.
کیانی، یکی دیگر از موضوعات مهم را لزوم تعامل هر چه بیشتر بخش خصوصی و دولت در استان برای ارتقای وضعیت تولید دانست و گفت: اگر این دو بخش به خوبی در استان با یکدیگر تعامل نداشته باشند و بخش دولتی برای تسهیل در رفع موانع تولید اقدام نکند مشکلات در آینده بیشتر خواهد شدرئیس اتاق بازرگانی یاسوج در پایان با قدردانی از مسئولان استانی به خصوص استاندار که در خصوص رفع موانع تولید عزم جدی دارند، بیان کرد: باید برنامه‌ها در عمل اجرا شود و رفع موانع تولید هنگامی است که سرمایه در گردش در اختیار تولیدکننده به اندازه کافی قرار گیرد.انتهای پیام/2571/ذ30/ف4004.
جبار کیانی
21:06 - 5 مرداد 1394

1 بازنشر
16 بازدید




1 پاسخ