تخصیص 70 درصدی اعتبارات بخشداری مرکزی بویراحمد در سال 93

بخشدار مرکزی بویراحمد گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و همکاری و مساعدت مسئولان استانی و شهرستانی قریب به 70 درصد اعتبارات این بخش از محل اعتبارات استانی و تملک دارایی در سال گذشته تخصیص داده شد.
احمد احمدی‌کیش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، شهرستان بویراحمد را بزرگترین شهرستان و بخش مرکزی بویراحمد را به نسبت جمعیت تحت پوشش، بزرگترین بخش عنوان کرد و گفت: به دلیل وسعت و پراکندگی روستاها همواره مشکلاتی در سطح روستاها وجود دارد.بخشدار مرکزی بویراحمد اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش مرکزی بویراحمد شامل 313 روستای ساکن و غیرساکن بوده و روستاهای دارای دهیار و شورا خدمات لازم را دریافت می‌کنند ولی هنوز روستای فاقد مشکل نداریم و همه به نوعی با مشکلاتی مواجه هستند.احمدی‌کیش با تاکید بر اینکه از دوران خدمت تاکنون از هیچ تلاشی برای توسعه روستاها دریغ نکردم، گفت: خوشبختانه دهیاران و شوراها با احساس مسئولیتی که در قبال مردم منطقه خود دارند با رایزنی از طریق مدیران دستگاه‌ها در صدد رفع مشکلات بوده و هستند.این مقام مسئول توسعه روستاها و فراهم‌ کردن زیرساخت‌ها را از عوامل مهم در عدم مهاجرت روستائیان به شهر عنوان کرد و گفت: در صورتی که شرایط لازم برای زندگی مناسب در روستاها فراهم شود نه تنها از مهاجرت آن‌ها جلوگیری می‌شود بلکه باعث مهاجرت معکوس شهرنشینان به روستا می‌شود.وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در راستای توسعه روستاهای بخش مرکزی برداشتیم، گفت: پیگیری‌های لازم به‌منظور جذب اعتبارات تملک سرمایه‌ای و استانی در حوزه‌هایی چون راه‌سازی، تامین آب شرب، مسکن، بهسازی معابر و فضای عمومی روستا، مدیریت پسماند زباله، ایجاد و گسترش جداول صورت گرفته است.
بخشدار مرکزی بویراحمد خاطرنشان کرد: میزان اعتبارات این بخش از محل استانی و تملک دارایی جذب‌ شده در سال گذشته 180 میلیارد ریال بوده که با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری و مساعدت مسئولان استانی و شهرستانی قریب به 70 درصد اعتبارات در این بخش تخصیص داده شداحمدی‌کیش بیان داشت: خوشبختانه با میزان اعتبارات جذب‌شده در سال گذشته توانستیم در توسعه و آبادانی روستاها گام‌های خوبی برداریم که این امر خود رضایت مردم و اهالی مناطق را به همراه داشت.این مقام مسئول در ادامه درآمدزایی 13 میلیارد تومانی دهیاران بخش مرکزی در سال گذشته را کاری کم‌نظیر خواند و گفت: امیدواریم در سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی شاهد درآمدزایی بیشتر دهیاران و کاهش مشکلات جامعه روستایی در بخش‌های مختلف عمرانی، بهداشتی، اشتغال، اقتصادی و ... باشیم.بخشدار مرکزی بویراحمد این میزان اعتبار از زمان تاسیس دهیاری‌ها و شوراها در این بخش را اقدامی بی‌نظیر و شایسته خواند و گفت: اعتبارات در حوزه راه‌سازی، جداول، تسطیح، طرح هادی و ...هزینه شده است.انتهای پیام/82011/م30/ف4004.
احمدی‌کیش
05:16 - 4 مرداد 1394

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ