تأمین محصولات صادراتی سالم کشاورزی استمرار یابد
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: استمرار تأمین محصولات صادراتی سالم بخش کشاورزی عامل مهم حضور در بازارهای هدف است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، خدابخش عرب در جلسه کمیته ارزیابی و برنامهریزی صادرات محصولات کشاورزی که با دستور کار بررسی و ارزیابی قابلیتها و برنامهریزی برای توسعه صادرات در بخش کشاورزی در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار شد، استمرار در تأمین کالای صادراتی با کیفیت و سالم بخش کشاورزی را عامل مهم حضور موفق در بازارهای هدف دانست.
وی گفت: برنامهریزی برای مازاد تولید بخش کشاورزی در استان سمنان و درخواست صادرکنندگان برای صادرات مقولههایی است که باید مدنظر قرار گیرد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: وظیفه هدایت، حمایت و بسترسازی صادرات با این کمیته است و با احصای تولیدات قابل صادرات و تلفیق اطلاعات صادرکنندگان به دنبال ساماندهی این امر از مبادی مورد نظر هستیم.
در این جلسه از سوی دیگر اعضا در خصوص تنوع سفارش اقلام صادراتی، توسعه پسته، تخممرغ مازاد برای صادرات، پیگیری برند گوشت و گوسفند سنگسری، ویژگیهای بازار هدف، صادرات مرغ سایز و با وزن مدنظر، صادرات مرغ به کشورهای همسایه، تفاهمنامه برای صادرات 100 هزار دام سنگسری و ... بحث و تبادلنظر شد.
در پایان با نظر اعضا مقرر شد: 20 هزار تن پسته تر توسط شرکت کشت و صنعت زرگل با محوریت صادرات و با توجه به شرایط صادرکننده که متعاقباً اعلام خواهد شد، تأمین شود.
همچنین قرار شد 200 هزار اصله نهال انار و 100 هزار اصله نهال زردآلو، بادام و پسته توسط واحدهای تولید نهال در استان سمنان برای صادرات فراهم شود.
شرکت کشتارگاه آزادبال شرق نیز باید به میزان هشت هزار تن مرغ سایز با قابلیت صادرات فراهم کند و 100 هزار رأس دام زنده سبک توسط اتحادیه شرکتهای تعاونی عشایری استان سمنان برای صادرات تأمین شود.
همچنین ادارهکل دامپزشکی استان سمنان باید در خصوص اخذ کد IR برای کشتارگاه آزادبال شرق در اسرع وقت پیگیری لازم را انجام دهد.
انتهای پیام/2249/ز/د1000
11:01 - 21 تیر 1394