برگزاری راهپیمایی روز قدس رژیم جعلی صهیونیستی را در رسیدن به اهداف خود ناکام می‌گذارد

نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس گفت: روز قدس و حضور باشکوه مردم در راهپیمایی این روز سبب می‌شود رژیم جعلی صهیونیستی نتواند به اهداف شوم خود دست پیدا کند.
حبیب آقاجری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ماهشهر اظهار کرد: نیت رژیم صهیونیستی از اشغال فلسطین تنها تصاحب این سرزمین نبود بلکه تسلط بر کشورهای مسلمان دیگر است.وی روز قدس را روز دفاع از مظلوم در برابر غاصبان عنوان کرد و افزود: اکنون روز جهانی قدس مرزها را درنوردیده و فرهنگ استکبار ستیزی از ایران اسلامی به تمام جهان صادر شده و این روز تنها متعلق به یک قشر یا قوم خاص نیست بلکه متعلق به دنیای اسلام است.نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در خانه ملت با بیان اینکه ابراز انزجار از استکبار که دست به دست هم داده‌اند تا حقوق مسلمانان را ضایع کنند به عنوان وظیفه‌ای الهی به شمار می‌رود، بر برگزاری گسترده و باشکوه راهپیمایی روز قدس تاکید کرد و گفت: حضور گسترده در این روز نشانگر اتحاد مسلمانان با ملت مظلوم فلسطین است.آقاجری با تأکید بر اینکه شرکت در راهپیمایی روز قدس برای تمام مسلمانان یک تکلیف است، اضافه کرد: موضوع قدس موضوع جهان اسلام بوده و مربوط به گروه و منطقه‌ خاصی نیست و همه آزادی‌خواهان جهان باید با اتحاد و انسجام در راهپیمایی این روز بزرگ شرکت کنند.وی با بیان اینکه هدف دشمنان اسلام از بین بردن بیت‌المقدس، قبله نخست مسلمانان است، تأکید کرد: کشورهای اسلامی باید با یکدیگر متحد و منسجم شده و در برابر جبهه خشن استکبار ایستادگی کنند.
نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور مردم مانعی بر سر راه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی بوده که حضور مردم سبب شده این رژیم تاکنون نتواند به اهداف شوم خود دست پیدا کندانتهای پیام/72029/ح20/پو3002.
حبیب آقاجری
16:13 - 16 تیر 1394

3 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ