خسارت 6 هزار میلیارد ریالی به باغات و اراضی زراعی دریاچه ارومیه در عجب‌شیر

فرماندار شهرستان عجب‌شیر گفت: بیشتر اراضی زراعی و باغی شهرستان به علت نبود آب از بین رفته است و ارزش تخریبی این اراضی بیش از 6 هزار و 750 میلیارد ریال است.
 به گزارش خبرگزاری فارس از عجب‌شیر، ابراهیم طاهری بعد از ظهر امروز در نخستین کارگاه تخصصی آموزشی مربیان ستاد احیای دریاچه ارومیه که در عجب‌شیر برگزار شد با اشاره به اینکه سه روستای شهرستان عجب‌شیر در حاشیه دریاچه ارومیه قرار گرفته و مردم این روستاها هیچ گونه کشاورزی نمی‌کنند، اظهار داشت: کشاورزان همگام با دولت برای احیای دریاچه ارومیه تلاش کنند.وی افزود: بیشتر اراضی زراعی و باغی شهرستان به علت نبود آب از بین رفته است و ارزش تخریبی این اراضی بیش از 6 هزار و 750 میلیارد ریال است که نیازمند توجه جدی دولت و ستاد احیای دریاچه ارومیه است.طاهری گفت: احیای دریاچه ارومیه از تاکیدات اصلی ریاست محترم جمهور است به طوری‌ که آقای دکتر روحانی نجات دریاچه ارومیه را به هر قیمتی خواستند و ما نیز در استان احیای دریاچه را مهم‌ترین اولویت کاری خود می‌دانیم.پسروی آب دریاچه ارومیه، موجب شوری آب چاه‌های اراضی کشاورزی اطراف این دریاچه شده استفرماندار شهرستان عجب‌شیر با بیان اینکه پسروی آب دریاچه ارومیه، موجب شوری آب چاه‌های اراضی کشاورزی اطراف این دریاچه شده است، اظهار داشت: ادامه این روند مشکلات زیادی برای مردم و کشاورزان منطقه ایجاد می‌کند.وی با اشاره به اینکه دولت برای اجرای سامانه آبیاری تحت فشار از کشاورزان حمایت و به آنان تسهیلات کم بهره پرداخت می‌کند، ادامه داد: برای گره‌گشایی از مشکلات و گرفتاری‌های کشاورزان و توانمندسازی آنان، تفکر انقلابی و تلاش جهادی لازم است.
طاهری، خواستار نهادینه شدن سامانه آبیاری تحت فشار برای کشاورزان و باغداران این شهرستان شد و گفت: امسال طرح آبیاری تحت فشار در یک هزار هکتار از مزارع و باغ‌های این شهرستان اجرا می‌شودانتهای پیام/60002/ذ20/چ3000.
ابراهیم طاهری فرماندار عجب‌شیر
16:17 - 9 تیر 1394

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ